Μαντώ: Έχω χάσει πολλούς δικούς μου ανθρώπους τα τελευταία 5 χρόνια


Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαντώ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή της, ενώ απάντησε και για το «μυστικό» της νεότητάς της.

Η μουσική λειτούργησε για εσάς ψυχοθεραπευτικά;

Εννοείται λειτούργησε και λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά. Έχει τύχει πολλές φορές φορές να ανέβω στη σκηνή και ταυτόχρονα να πρέπει να διαχειριστώ κάποια απώλεια. Η δουλειά μας είναι τέτοια που είμαστε υποχρεωμένοι να τα αφήνουμε όλα αυτά στο σπίτι και να πηγαίνουμε να εργαστούμε «καθαροί». Βέβαια εντάξει δεν μπορείς να κρύψεις τον πόνο σου, όταν χάνεις κάποιον δικό σου. Δυστυχώς έχω χάσει πολλούς δικούς μου ανθρώπους τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαστε όμως τραγουδιστές και οι τραγουδιστές είμαστε και λίγο ηθοποιοί. Μέσα στη ζωή είναι όλα.

Ποιο είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητας;

Δεν ξέρω αλήθεια τι να σας απαντήσω. Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, είμαι κατά των επεμβάσεων. Βέβαια μην λέω και μεγάλα λόγια, μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να κάνω κάτι. Δεν έχω κάνει κάτι. Δεν βάφομαι πολύ, κυκλοφορώ άβαφη κυρίως για να μην κουράζεται το δέρμα και βάφομαι μόνο όταν έχω δουλειά. Κάνω ήσυχη ζωή και προτιμώ να μην ξενυχτάω και να μην ξοδεύομαι.

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!