Μάνος Ψιστάκης: Μια μαγική βραδιά με πολύ ”Love is in the Beluga Bar”

Ένα ταξίδι στην γειτονιά της Τρούμπας στον Πειραιά στο γνωστό σε όλους πια Beluga κάναμε χτες και όπως καταλάβατε η βραδιά ήταν μαγική … Mε τον Μάνο να μας λέει ”Love is in the Beluga”


Ένα ταξίδι στην γειτονιά της Τρούμπας στον Πειραιά  στο γνωστό σε όλους πια Beluga κάναμε χτες  και όπως καταλάβατε  η βραδιά ήταν μαγική … Mε τον Μάνο να μας λέει ”Love is in the Beluga”

Ο Μάνος Ψιστάκης ο γνωστός σε όλους ηθοποιός και σεναριογράφος που τον τελευταίο καιρό  μας τραγουδάει κιόλας, με την μαγική φωνή του, Έκανε χτες  ένα ονειρεμένο live και μαζί του ταξιδέψαμε σε αυτό που λέγεται έρωτας  μετά μουσικής, αφού με όλα όσα ακούσαμε το σίγουρο ήταν ότι στην ατμόσφαιρα του Beluga ερωτεύεσαι!!

2

Τα κατάφερε με τις μελωδίες του να μας ανανεώσει το ηθικό κάνοντας μας να απολαύσουμε το ποτό μας σε ένα χώρο ο οποίος διακρίνεται τον τελευταίο χρόνο για την καλαισθησία του την μουσική του την ποιότητα και τον κόσμο του.

Η βραδιά ξεκίνησε με όμορφη απαλή μουσική στους μουσικούς ρυθμούς της ξένης μουσικής και την όμορφη διαχρονική μουσική και τους στοίχους του Φράνκ Σινάτρα αλλά ταυτόχρονα ο Μάνος κατάφερε να μας ταξιδέψει μόνος του και με τραγούδια του Ρέμου …(αυτό ξέρω ότι το κάνει πρώτη φορά)!!  Πλανηθήκαμε σε φεγγαρόφωτα μονοπάτια παρέα με τα τραγούδια του Μάνου αλλά και του dj Nίκου στα διαλείμματα του live.

4

3

Μπορείτε να ακούσετε κάποια από τα τραγούδια του αφού έχουν ήδη κυκλοφορήσει και κάνουν θραύση! 

Ο Μάνος Ψιστάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική σχολή Αθηνών και στη Δραματική σχολή Κ. Καζάκου. Έκανε μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Αθηνών.
Ως ηθοποιός συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές:
«Δύο ξένοι»
«Δε θα μου κάνετε το σπίτι»
«Βελούδο από μετάξι»
«Κόκκινο δωμάτιο»
«Αν υπήρχες θα σε χώριζα»
«Μαρία η άσχημη»
«Safe sex»
«Επτά θανάσιμες πεθερές»
«Η οικογένεια βλάπτει»
«Το αμάρτημα της μητρός μου»
«Στο ράφι»
«Τρίχες»
Ως σεναριογράφος έχει εργαστεί στις τηλεοπτικές σειρές:
«Δε θα μου κάνετε το σπίτι…» (σκην. Σ.Ράλλης)
«Η νταντά» (σκην. Κ.Κιμούλης)
«Κόκκινο δωμάτιο» (σκην. Α.Ρήγας)
«Επτά θανάσιμες πεθερές» (σκην. Γ.Πετρινιώτης)
«Η οικογένεια βλάπτει» (σκην. Α.Αγγελόπουλος) «Το αμάρτημα της μητρός μου» (σκην. Α.Ρήγας)
Στο θέατρο εργάστηκε στις παραστάσεις:
Σουίτα στο Πλάζα» του N.Simon, θέατρο ΑΘΗΝΑ 2010-2011 (σκην. Α.Ρήγας)
«Ο Θεός κι η ψυχή σου» του Π.Καποδίστρια, θέατρο ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 2011-2012 (σκην. Π.Καποδίστριας).
Ως μουσικός, μέσα στο 2015 κυκλοφόρισε το πρώτο του δίσκο του στον όποιο έχει ο ίδιος επιμεληθεί τη μουσική και τους στίχους ενονόματι “Never too late” . O δίσκος κυκλοφορει από την Final Touch.

Αναγέννηση στην πιο ωραία γειτονιά του Πειραιά……Beluga Bar 

Άνοιξε πριν από μερικούς μήνες εκεί στην ιστορική αυτή περιοχή … Ένα Bar με αύρα θετική. Τόσο θετική που από την πόρτα του, μπαίνοντας μέσα ξεκινάει ένα ταξίδι κάπου εκεί στο ασυνήθιστο στο άλλο, στο παλιό που γίνεται ένα με το νέο!!

 Είναι φτιαγμένο για να δίνει διασκέδαση με τον τρόπο του, τις μουσικάρες του, τα καθαρά ποτά το σέρβις την ομορφιά των πελατών του και το χαμόγελο που έχουν όλοι εκεί μέσα !!!

Είναι φτιαγμένο από καλά υλικά …. Θυμίζει κάτι από Σικάγο σε συνδυασμό με  Μπρούκλιν … Από γειτονιές που γουστάρεις να ζήσεις έστω και για λίγο. Κάποτε ήταν κακόφημες … αλλά τώρα όλα αυτά είναι μόνο φήμες ….

 

 

 

 

 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!