Μανώλης Καντάρης: Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του – «Σήμερα θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν τα 4 παιδιά σου»


Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media η Ανδριάννα Καντάρη, κόρη του Μανώλη Καντάρη αναφέρθηκε στα γενέθλιά του. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος δολοφονήθηκε σε ηλικία 44 ετών, από τρεις δράστες  αφγανικής καταγωγής οι οποίοι του επιτέθηκαν προκειμένου να του κλέψουν μία βιντεοκάμερα στο κέντρο της Αθήνας.

«Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια σου. Θα έκλεινες τα 57 και θα χαιρόσουν και τα 4 παιδιά σου» έγραψε η κόρη του Μανώλη Καντάρη.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη που συγκλόνισε

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν από τον ερχομό του παιδιού του.

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!