Μαίρη Συνατσάκη: Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άνδρες


Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη. Η influencer και επιχειρηματίας μίλησε για τις τοποθετήσεις της μέσα από τα social media, για τις οποίες πολλές φορές υπάρχουν αντιδράσεις.

«Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται, την τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη στην συνέχεια μίλησε για όσα ακούστηκαν σε βάρος της αυτή την εβδομάδα με αφορμή ένα βίντεο που είχε να κάνει με την πατριαρχία.

«Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δεν θέλω να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες, και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Με ενοχλεί γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμο. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. Η πατριαρχία τούς απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άνδρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!