Λύγισε το «Βουνό» του Game of Thrones: Η σπαρακτική ανάρτηση για την κόρη του


Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο 36χρονος ηθοποιός Thor Bjornsson, που ενσάρκωσε το ρόλο του «Βουνού» στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».

Ο ηθοποιός γνωστοποίησε την απώλεια του εμβρύου που κυοφορούσε η γυναίκα του. Συγκεκριμένα, ο Bjornsson και η σύζυγός του Kelsey Henson περίμεναν ένα κορίτσι, ωστόσο δυστυχώς, υπήρχαν προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Καθώς η φάση της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά προχωρημένη, η Henson χρειάστηκε να γεννήσει την κόρη της μόλις 21,5 εβδομάδων, η οποία ήταν ήδη νεκρή πριν ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

Συγκλονισμένος από την απώλεια ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Γκρέις Μόργκαν Χαφτχορσντότιρ που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας. Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!