Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη

Οι κληρονόμοι του αποποιήθηκαν την κληρονομιά, θέλοντας να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του και στο ατελιέ του στο Κολωνάκι μπήκε λουκέτο.


Νέες εξελίξεις έρχονται μετά το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή.  Οι κληρονόμοι του αποποιήθηκαν την κληρονομιά, θέλοντας να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του και στο ατελιέ του στο Κολωνάκι μπήκε λουκέτο.

 Όπως δήλωσε στο Star ο κουμπάρος του σχεδιαστή Κώστας Κουβάτσος: “Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά. Το αποποιούμαι την κληρονομιά δεν θέλω να το συγκρίνω ότι αποποιούμαι και το όνομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι ο Μιχάλης ήταν κάτι που ήρθε και έφυγε”.
Στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά, μπήκε λουκέτο και το μόνο που έχει απομείνει να θυμίζει τις λαμπρές στιγμές του παρελθόντος, είναι μερικές φωτογραφίες από επιδείξεις μόδας. Η μεγαλύτερη κληρονομιά όμως που άφησε μετά το θάνατό του, είναι οι τελευταίες δημιουργίες του που πλέον θεωρούνται συλλεκτικά κομμάτα.
 
“Έχω να κάνω μια πρόταση στην οικογένεια να βοηθήσω …όλοι θα βοηθήσουν και ο Μάκης Τσέλιος και όλοι, να βρεθούν δυο παιδιά σε έναν μικρό χώρο που θα δουλέψουν στις γραμμές του Μιχάλη, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!