Louis – «Έγκλημα»: Νέο single – Παίκτρια του GNTM συμπρωταγωνίστρια στο video clip


Ο Louis, ένας από τους ταλαντούχους pop τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Έγκλημα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και, για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις!

Ο Louis, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «X Factor», έχει κάνει επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα και live εμφανίσεις, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του  με την ομάδα δημιουργών Arcade, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Το «Έγκλημα», που κυκλοφορεί μετά το hit single «Story», είναι ένα δυναμικό pop τραγούδι με ‘80s αναφορές, που μαγνητίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το single συνοδεύεται από music video, με κινηματογραφική αισθητική, μυστήριο και αισθησιασμό. Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis, o Louis υποδύεται τον διοργανωτή παράνομων στοιχημάτων σε διαγωνισμό αντοχής χορού και, έχοντας δίπλα του αρκετούς συμπρωταγωνιστές, όπως το μοντέλο Λία Τσουζντάν που έγινε ευρύτερα γνωστή από το περσινό GNTN, περνά το δυνατό μήνυμα του να ζούμε σε μία κοινωνία αλληλεγγύης, χωρίς ταμπέλες, όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του.

© 2021 Panik Records

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!