London Fashion Week: 4 beauty looks που θα γίνουν τάση!

Το φθινόπωρο που μας έρχεται δεν θα είναι της μόδας ούτε το πολύ σκούρο κόκκινο, ούτε το κατακόκκινο κραγιόν. Τι άλλα είναι της μόδας;


Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου μόλις ολοκληρώθηκε και εμείς παρακολουθήσαμε τόσο τις τάσεις στα ρούχα, όσο και στην ομορφιά. Οι σχεδιαστές φέτος έδωσαν έμφαση όχι μόνο στο στιλ, αλλά  και στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, δημιουργώντας ολοκληρωμένες προτάσεις για μια τέλεια γυναικεία εμφάνιση.  

Εμείς εντοπίσαμε 4 beauty looks από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που όχι μόνο θα γίνουν τάση, αλλά θα σου φανούν και πολύ χρήσιμα!

Στο show του Antonio Berardi, ο makeup artist Val Garland προτίμησε να βάψει τα χείλη των μοντέλων με κραγιόν στην απόχρωση  στο κόκκινο της παπαρούνας, το οποίο αναδείκνυε τη λαμπερή επιδερμίδα τους. Επίσης, μία ελαφριά σκιά σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου-ο,τι χρώμα και αν έχεις- και θα ολοκληρώσει ιδανικά το look σου.

 

Τι κοινό είχαν τα shows της  Emilia Wickstead, Christopher Kane και Peter Pilotto; Την ίδια φιλοσοφία στο μακιγιάζ, δηλαδή το εντελώς natural look. Τα κορίτσια της πόλης δεν «κοκκινίζουν» πια, αντιθέτως, έχουν λαμπερή, αλλά σχεδόν άβαφη επιδερμίδα, η οποία ακτινοβολεί αθωότητα και αγνότητα.

 

Μπορεί οι περισσότεροι οίκοι να προτίμησαν τo boho hair style, αλλά δεν λείπουν τα αξεσουάρ και φέτος. Μάλιστα στο show του  J.W.Anderson’s, τα statement αξεσουάρ είχαν την τιμητική τους και ταίριαζαν ιδανικά με τα διακριτικά topknots. Το μακιγιάζ ήταν κι εδώ απλό με το απαλό ροζ κραγιόν να δίνει μία νότα φρεσκάδας στο  πρόσωπο των μοντέλων.

Braid maniac: Καλά κατάλαβες, είναι ώρα να αρχίσεις να εξασκείσαι στις κοτσίδες σου. Ο οίκος Duro Olowu ανέδειξε την πιο rock πλευρά μία γυναίκας συνδυάζοντας κοτσίδες σε κοντές κουπ, σκούρα κραγιόν και έντονες σκιές. Αν, λοιπόν σου αρέσουν τα wavy hair που προτίμησαν οι περισσότεροι οίκοι, αλλά θέλεις και κάτι διαφορετικό, εμείς σου βρήκαμε τη λύση!

πηγή:joytv.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!