Liz Hurley: Ο γιος της, Damian, ως κορίτσι σ’ ένα διαφημιστικό που έχει προκαλέσει αίσθηση


Πολλά παιδιά διάσημων μοντέλων των 80s  και 90s, μεταξύ των οποίων η Kaia Gerber, κόρης της Cindy Crawford, ακολούθησαν τα βήματα των διάσημων μητέρων τους και επιβεβαίωσαν το γιατί το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Γιατί όχι και ένα αγόρι, λοιπόν; Ίσως αυτό να σκέφτηκαν και οι ατζέντηδες του νεαρού Damian, γιου της Liz Hurley και αποφάσισαν ότι το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του στο μόντελινγκ πρέπει να γίνει στα χνάρια της μητέρας του.

Κι όταν λέμε στα χνάρια, εννοούμε ως… κορίτσι – μοντέλο.

View this post on Instagram

Happy 17th Birthday to my heavenly @damianhurley1 . No one could have brought me more joy. You have made me a very proud mama ??? @anandainthehimalayas

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on Apr 4, 2019 at 6:44am PDT

Η απίστευτη ομοιότητα του 17χρονου με τη διάσημη μητέρα του φαίνεται ότι έπεισε την επίσης διάσημη make up artist,  Pat McGrath να κάνει μία απίστευτη διαφημιστική εκστρατεία με πρωταγωνίστρια κάποιαν που μοιάζει με τη Liz Hurley, αλλά είναι ο γιος της!

Το διαφημιστικό έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει συζητηθεί πολύ, τόσο για τον Damian που τόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα του και με φωτογραφίσεις που πριν από μία 20ετία την κατέταξαν στις πλέον κορυφαίες του μόντελινγκ, όσο και για την ανεπιτήδευτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση τους ως γυναίκα – μοντέλο.

https://www.instagram.com/damianhurley1/

Όσο για την απίστευτη ομοιότητα του νεαρού με τη μητέρα του; Στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι άπειρα τα σχόλια που κάνουν λόγο για κλώνο, για δίδυμους ή ακόμη και για… μετενσάρκωση, πράγμα που φαίνεται να απολαμβάνουν μητέρα και γιος που όλα αυτά τα χρόνια εμφανίζονται αχώριστοι.

The post Liz Hurley: Ο γιος της, Damian, ως κορίτσι σ’ ένα διαφημιστικό που έχει προκαλέσει αίσθηση appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!