Λιβύη: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την νοσηλεύτρια που έχασε την ζωή της – Είχε σκοτωθεί ο αδελφός και ο θείος της


Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η είδηση του θανάτου της Ε.Α. που ήταν ανάμεσα στα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, που βρήκαν τραγικό θάνατο σε σφοδρό τροχαίο, όταν το λεωφορείο της αποστολής συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα.

Η Ε.Α. με καταγωγή από το Ηράκλειο διέμενε στην Αθήνα και ήταν μία από τις δύο νοσηλεύτριες που «έσβησαν» στο φρικτό τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, εργαζόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και η οικογένειά της έχει ήδη ενημερωθεί για τον χαμό της.

Στρατιωτικός Ηράκλειο Λιβύη

Η τραγική ιστορία της

Ο χαμός της Ε.Α. εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας.

Ο αδελφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το κλίμα στο Ηράκλειο είναι βαρύ, καθώς η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής της, με την είδηση του χαμού της Ε.Α. να έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς της.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!