Λευτέρης Πετρούνιας: O έξαλλος πανηγυρισμός του μετά το 8ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα – Στο πλευρό του η Βασιλική Μιλλούση


Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε για μία ακόμη φορά ιστορία, κατακτώντας το όγδοο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, που φέτος διεξήχθη στη Λειψία.

Με 14.400 βαθμούς στους κρίκους, ο «άρχοντας των κρίκων» ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την τεχνική του ανωτερότητα και την ψυχραιμία του σε κορυφαίο επίπεδο.

Στο πλευρό του, όπως πάντα, η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση, η οποία τον ακολουθεί διαχρονικά σε κάθε του βήμα. Η πρώην πρωταθλήτρια ενόργανης μοιράστηκε στα social media στιγμές που αποτυπώνουν τη χαρά, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό των ωρών που ακολούθησαν την απονομή.

Στο πρώτο βίντεο, ο Πετρούνιας φαίνεται να χορεύει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, με τη μουσική να παίζει και τον ίδιο να… λικνίζεται, ξέγνοιαστος και χαλαρός. Το βίντεο έχει λεζάντα «Όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν το 8ο».

Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται στο πλευρό του η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!