Λε – Πανάσταση στο Ποσειδώνιο από 26 Μαΐου / Η συνέντευξη Τύπου

Μεγάλες στιγμές στην παραλιακή φέτος το καλοκαίρι.


Μεγάλες στιγμές στην παραλιακή φέτος το καλοκαίρι.

Ο Λευτέρης Πανταζής επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, σε ένα μαγαζί που έχει γράψει ιστορία και είναι το Ποσειδώνιο.

Ο τραγουδιστής έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλο και ξεκινά στις 26 Μαίου να κάνει την μεγάλη πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε.

Ο Λευτέρης Πανταζής που αποτελεί τον μεγάλο «άσσο» στο μανίκι για κάθε επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, σίγουρα θα κάνει την έκπληξη του καλοκαιριού στο Posidonio.

Σε λίγες μέρες μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο ολοκληρωμένος δίσκος του από τη Heaven Music που όσοι τον έχουν ακούσει, μιλάνε για μεγάλα σουξέ.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα, που διασκεδάζει όσο λίγοι το κοινό.

Μαζί με τον Λε-Πα θα είναι και ο ανερχόμενος τραγουδιστής Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Rising Star του Ant1.

Βρεθήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου χτες το απόγευμα στο Ποσειδώνιο όπου και μας υπόδεχτηκαν όλοι τους με ένα μεγάλο χαμόγελο έτοιμοι να διασκεδάσουν τον κόσμο με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που έχουν ετοίμαζει φυσικά με τους δύο υπέροχους μαέστρους τον κο Βρεττό και τον Κο Γεωργόπουλο Νίκο

Λευτέρης Πανταζής

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που  είμαι εδώ,  που επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος γιατί εδώ έχω συνεργαστεί με φοβερούς καλλιτέχνες και έχουμε κάνει μοναδικά πράγματα. Μου αρέσει που δίνω την ευκαιρία σε νέα παιδιά να είναι σε ένα τέτοιο μαγαζί και να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα.

Είναι όλα τους πολύ  ταλαντούχα παιδιά και θα φτάσουν πολύ ψηλά. Μαζί μου είναι ένα πολύ ταλαντούχο και σεμνό παιδιί που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί, είναι κοντά μου αρκετά χρόνια και χαίρομαι που θα κάνουμε μαζί το διασκεδάστηριο του κόσμου.

Δημήτρης Αβραμόπουλος  

Ο νεαρός ανερχόμενος τραγουδιστής δήλωσε με πολύ χαρά πως χαίρεται πολύ και είναι τιμή του που είναι δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή αλλά και στο Ποσειδώνιο με την εμπιστοσύνη του Κυρίου Κοντόπουλου.

Έχουμε την συνταγή για να κάνουμε το διασκεδαστήριο της παραλιακής.

Ο Λευτέρης Πανταζής τον συμπληρώνει λέγοντας πως και οι τιμές του μαγαζιού είναι πολύ προσιτές και ευχαριστούν τον κο Κοντόπουλο για αυτό γιατί έτσι θα καταφέρουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει και να ξεχαστεί από τα προβλήματα του.

Τζωρτζίνα Νικάκη

Η γυναίκα που πλαισιώνει τον Λευτέρη Πανταζή και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο η Τζωρτζίνα Νικάκη δήλωσε πως είναι μεγάλη της χαρά, να είναι δίπλα στον δάσκαλο Λευτέρη και υπόσχεται να βάλει τα δυνατά της για ένα πρόγραμμα μοναδικό με απόλυτη διασκέδαση. Η συνεργασία της με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και την Prime δισκογραφική αλλά και το Ποσειδώνιο που την εμπιστεύτηκε να είναι εκεί δίνει ένα μεγάλο ατού στην τραγουδίστρια να κάνει βήματα δυναμικά προς την επιτυχία.

Φωτογραφίες για το www.bizznews.gr Από τον Γιάννη Γκογκόπουλο 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!