Λάθη που κάνουν στο κρεβάτι & τα έμπειρα αρσενικά

Διαβάστε ….


Αν θες να τα μάθεις, η έξπερτ σε θέματα σχέσεων του πόρταλ TheDailyAffair.com, Στέισι Νέλκιν (Stacey Nelkin) εξηγεί τα λάθη που κάνουν στο σεξ ακόμα και τα πιο προικισμένα και έμπειρα αρσενικά.

Λάθος Νο1: δεν σε “πιάνει”

Κι δεν εννοούμε το φάσωμα αλλά τα στοιχεία που στου στέλνεις, λεκτικά ή σωματικά κι εκείνος δεν λέει να τα καταλάβει. Ίσως φταίει ο εγωισμός του ή οι πρώην του που δεν διαμαρτύρονταν ποτέ ή υπερβολική εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητές του και αγνοεί παντελώς τα σημάδια που του δίνεις.

Ο βασικός τρόπος για να ρυθμίσεις την πιθανή απώλεια του οργασμού σου, είναι να ζητήσεις περισσότερα προκαταρκτικά. Έτσι, εξασφαλίζεις πως ακόμα κι αν δεν πιάσει κανένα σύνθημά σου στο κυρίως πιάτο, θα έχεις κάνει την όρεξή σου να ανοίξει από τα ορεκτικά.

Λάθος Νο2: είναι και τεμπελάκος

Άπαξ και σε κατακτήσει και μπείτε και σε μια ρουτίνα σχέσης, θα δεις τη λίμπιντο του να διατηρείται ζωηρή σε αντιστροφή βέβαια με τον ενθουσιασμό του να κάνει πράγματα για να σε ρίξει με χαρά στο κρεβάτι. Κάτι οι στάσεις που βαριέται να αλλάζει πια, κάτι που δεν προσέχει πλέον την αποτρίχωση στη μικρή του περιοχή, κάτι που η πρωτοβουλία για άγριο σεξ πνίγεται στις βραδιές τσάμπιονς λινγκ.

Πάρε την πρωτοβουλία κυρία μου. Βάλε το χεράκι σου για να ξυπνήσει κι ο τεμπελάκος!

Λάθος Νο 3: μούγκα στη στρούγκα

Πώς μπορείς να χάσεις τον οργασμό σου; Μα κυνηγώντας τον δικό του. Πέφτουμε στην παγίδα εμείς τα κοριτσόπουλα κι αντί να διεκδικήσουμε τη δική μας ηδονή, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τις αντιδράσεις του άλλου στο κρεβάτι. Και πως να βγάλεις συμπέρασμα με εκείνον να μην βγάλει ούτε ανάσα κι από τα βλέμματα, ουδέν, τύφλα να έχουν οι αλλήθωροι.

Εσύ φωνούλα διαθέτεις ή θα κάνεις την κοτούλα; Σαν δεν του αποκαλύψεις τι φτιάχνει εσένα όσο το παιχνίδι συνεχίζεται, δεν θα μιλήσει κι εκείνος για τα δικά του θέλω. Ακόμα και στο στοματικό, ζήτα να σε καθοδηγήσει εκεί που θέλει και δεν θα χάσετε και οι δυο!

πηγή:womenonly.grΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!