Λάκης Γαβαλάς: «Πώς να φορέσετε τα μαγιό φέτος το καλοκαίρι;»


Ενόψει του καλοκαιριού ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στην Ναταλία Γερμανού σχετικά με την εξέλιξη των γυναικείων μαγιό, δίνοντας παράλληλα τις συμβουλές του για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος για μια γυναίκα να φορέσει το μαγιό της, ώστε να αναδειχθεί η σιλουέτα της.

«Η μόδα ανήκει στους ανθρώπους που έχουν ένα βαλάντιο να αγοράσουν κάποια ρούχα, 100 ευρώ όλη τη σεζόν κι αυτή είναι η πραγματική μόδα. Αυτοί που έχουν εκατομμύρια να ξοδέψουν δεν είναι ποτέ μοντέρνοι, πίστεψέ με», ξεκαθάρισε.

«Η μόδα δεν εξαρτάται από τα χρήματα, ίσα ίσα όσο λιγότερα, τόσο πιο αναγκαία πράγματα αγοράζουμε. Τα μαγιό είναι ακριβά ανάλογα το brand, αυτή που φοράει το ακριβό μαγιό έχει κοστίσει κι ο πωπός της πόσα εκατομμύρια. Το στυλ είναι να φορέσεις ένα μαγιό του ’50 με ένα στυλ δικό σου, ή ένα μπικίνι πάνω από ένα ολόσωμο μαγιό που είναι και τάση. Sexy μαγιό είναι αυτά  των 50s που ήταν πιο μεγάλη η κιλότα και το σουτιέν ή τα ολόσωμα, γιατί διαγράφουν το σώμα. Όποιο size και να είναι. Όταν βλέπει ένα μαγιό mini τα έχεις δει όλα και δεν ξέρεις τι να περιμένεις», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η πιο sexy δεκαετία μαγιό είναι η 70s!», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!