Λάκης Γαβαλάς: «Περνάω δύσκολα. Τρώω την τροφή του σκύλου μου»

Από τα σχόλια του στην συνέντευξη στον ΑΝΤ1 δεν έλειψε και ο Γιώργος Λιάγκας και τα σχόλια που είχε κάνει για την εμφάνιση του:


Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά που προκάλεσε αίσθηση.

Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή Όλα Μπιπ ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τη σύλληψη του, για τη φυλακή όπου τον επισκέφθηκε και η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και το πόσο δύσκολα περνάει αυτή την περίοδο….

«Τρώω πολύ καλαμπόκια, τέτοια πράγματα. Και σε ένα ντελικατέσεν που πέρασα προχτές, δεν ήξερα ότι υπάρχει στο Κολωνάκι, μου λέει «τι κάνετε», δεν σας έχουμε ποτέ πελάτη, ξέραμε ότι τρώτε ρυζογκοφρέτες και τέτοια, θέλετε να σας κάνουμε δώρο ένα… Κι εγώ είμαι ηλίθιος γιατί δε μου άρεσε καθόλου το καλαθάκι, δεν ήταν ωραίο να είναι σε ένα ντελικατέσεν και δεν ήθελα να το πάρω. Και τρώω την τροφή του σκύλου μου καμιά φορά.»

«Λέει ότι αν ήταν στο The Voice ο Λάκης, γιατί αυτός το θεωρεί δικό του όλο το Voice, θα τον έδιωχνα και θα ζητούσα και την παραίτηση μου από το παιχνίδι»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!