Λάκης Γαβάλας: Έχουν ταράξει τον Κασσελάκη, πόσοι φοράνε γόβες «μέσα» τους και το «παίζουν» με μουστάκι στη φάτσα;


Το κυνήγι του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του από τους δημοσιογράφους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την Τετάρτη (20/9), τον εντόπισαν στο μαγαζί όπου παίρνει καφέ πριν πάει για τρέξιμο και τον ακολούθησαν για να τον καταγράψουν και να του πάρουν μια δήλωση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε να ενοχλείται αυτή τη φορά από την παρουσία των δημοσιογράφων και ζήτησε να τον αφήσουν να πιει έναν καφέ πριν τον προσεγγίσουν. Επεσήμανε ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και υπάρχουν κάποια όρια που πρέπει να γίνονται σεβαστά. Τόνισε επίσης ότι το μαγαζί ανήκει στα παιδιά και ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η προσπάθειά τους.

Ακόμη, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Breakfast@Star και σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και την κριτική που αντιμετωπίζει για την προσωπική του ζωή. Αναφέρθηκε επίσης στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο επιχειρηματίας μόδας, ρωτήθηκε αρχικά για το Emily in Paris και το ενδεχόμενο να τον δούμε σε μια guest εμφάνιση και απάντησε: «Είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο οι συζητήσεις. Ξαφνικά το έβγαλαν όλοι και επειδή πολλά πράγματα λέγονται, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Φυσικά και με κάλεσε αλλά δεν θα πάω γιατί τον κ. Ντάνο δεν τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα στο Survivor, θυμάμαι ότι δεν το είχα δει και ποτέ. Έχω άλλες υποχρεώσεις, εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να καλύψει όλα τα κανάλια για να δείχνουν κάτι ευχάριστο, για να μην δείχνουν συνέχεια τον Κασσελάκη.

Όλη την ώρα τον Κασσελάκη, τον Κασσελάκη, τον άνθρωπο τον έχουν ταράξει, τον έρημο» και συνέχισε αναφέροντας για τον 35χρονο επιχειρηματία:

«By the way, κάποιος έγραψε ότι είχε πάει σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένος. Ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα και γόβες και ήταν εξαιρετικός. Όλοι λένε, δείχνουν, κάνουν, πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα;», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!