Lady Gaga: Το γράμμα που έκανε την ντίβα της μουσικής να δακρύσει στο ΟΑΚΑ

Όταν η διεθνής ντίβα έκλαψε μπροστά σε 35.000 θεατές!


Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ης συναυλίας της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ ήταν όταν διάβασε το γράμμα ενός φανατικού θαυμαστή της ο οποίος της το πέταξε στη σκηνή μαζί μ’ έναν ροζ ιππόκαμπο. Η 28χρονη ποπ σταρ συγκινήθηκε τόσο πολύ που τον έψαχνε στο κοινό και του είπε να πάει στα backstage για να τον γνωρίσει από κοντά όπως κι έγινε τελικά πραγματοποιώντας το όνειρο του.

«Δεν με ξέρεις όμως εσύ μου έσωσες τη ζωή. Σε λέω “μητέρα” διότι μπορεί να μην με γέννησες, αλλά είσαι ο άνθρωπος που με κράτησε στη ζωή. Με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου όπως είμαι. Ήμουν θύμα bullying και εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή μου μαζί σου αλλά δε δίνω δεκάρα διότι, εφόσον έχω εσένα στη ζωή μου, είμαι περήφανος και χαρούμενος για τον εαυτό μου. Τώρα που εκπλήρωσα το στόχο μου να σε δω, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου: να σε συναντήσω backstage, να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ…» έγραψε στο γράμμα.

Μετά το live, ο 18χρονος Κωνσταντίνος βρέθηκε στο καμαρίνι της αγαπημένης του τραγουδίστριας η οποία όπως ανέφερε ο ίδιος, του μίλησε ελληνικά και ήταν πολύ θερμή μαζί του και τον ρωτούσε αν είναι χαρούμενος και αν του άρεσε το σόου.

Σημείωσε πως εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό, η Γκάγκα πριν φύγει από την Αθήνα, πήγε στα Εξάρχεια με σκοπό να αγοράσει βινύλια από το Music Machine και να κάνει ένα ιδιαίτερο πρόμο του καινούριου της δίσκου με τον Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) «Cheek to Cheek”. Το δισκάδικο τελικά ήταν κλειστό κι εκείνη κόλλησε στη βιτρίνα μία αφίσα με το εξώφυλλο του άλμπουμ γράφοντας κι αφιέρωση και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram της όπως επίσης και την αναχώρηση της από το αεορδρόμιο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!