Lady Gaga: Μεγάλη σταρ με μεγάλη καρδιά


Μία μεγάλη σταρ με μεγάλη καρδιά. Η φιλανθρωπία ευαισθησία της Lady Gaga έρχεται ξανά στην επιφάνεια.

Ακριβώς όπως έκανε και το 2012, όταν χτύπησε ο τυφώνας «Sandy», η Lady Gaga ανοίγει το βιβλίο επιταγών της στο όνομα της αλληλεγγύης.

Η «Mother Monster» θα δωρίσει το εκπληκτικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την ανακούφιση από τις καταστροφικές ζημιές των τυφώνων. Τα χρήματα προορίζονται να βοηθήσουν τις κοινότητες στη Φλόριντα, το Τέξας και το Πουέρτο Ρίκο που έχουν πληγεί από το σαρωτικό πέρασμα των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η δωρεά επιβεβαιώθηκε σε μία δήλωση που διενεμήθη μέσω του ιδρύματος της Lady Gaga, το «Born This Way Foundation».

Η Lady Gaga ακύρωσε συναυλία
και αποζημίωσε το κοινό όπως μόνο αυτή μπορούσε

«Τις τελευταίες εβδομάδες, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να υπομείνουν το αδιανόητο ως αποτέλεσμα των τυφώνων που πρόσφατα έπληξαν το Τέξας, τη Φλόριντα και το Πουέρτο Ρίκο», γράφει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μία δημοσίευση που πλαισιώθηκε από την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου.

«Οι προσευχές μου έγιναν με εκείνους που έχουν πληγεί και ξέρω ότι έτσι έγιναν και οι δικές σας, αλλά οι σκέψεις και οι ευχές δεν είναι αρκετές», διευκρινίζει.

Ο στόχος της Lady Gaga είναι να ξεπεράσει τις σκέψεις και τις ευχές και να χρησιμοποιήσει την οικονομική της δύναμη για να τείνει μία χείρα βοηθείας στο πρόγραμμα «Journey of Hope» για το «Save the Children». Η pop star τονίζει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κρίσεων, η ψυχική ευημερία των επιζώντων μπορεί εύκολα να αγνοηθεί.

Δείτε επίσης: Ποια θα είναι η τύχη των
ακυκλοφόρητων τραγουδιών της Lady Gaga με τον Zedd;

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!