Κρυσταλλία: Μένω μόνη με το παιδί μου κι αυτό με δυσκολεύει – Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος


Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη η Κρυσταλλία. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έπειτα από αυτό.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση που της έγινε η Κρυσταλλία απάντησε: «Έχουμε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο μου και μένω εγώ με το παιδί. Σίγουρα αυτό με δυσκολεύει γιατί είναι μια νέα συνθήκη, έχω αρχίσει όμως και βρίσκω τις ισορροπίες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο!».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Φυσικά και ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος οπότε πρέπει να διαχειριστείς και τα συναισθήματα σου, έτσι το βίωσα ξεκάθαρα! Γιατί και εγώ στην αρχή δεν είχα βιώσει ποτέ έναν δυνατό χωρισμό στη ζωή μου οπότε σκεφτόμουν ότι είναι πολύ πιο απλό, αλλά δεν είναι. Πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο 10 χρόνια».

Ακόμα, η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε: «Παρόλο που μπορεί να είναι μια συνειδητή απόφαση, αυτό δεν αποβάλλει τη δυσκολία της κατάστασης και ειδικά όταν έχεις ένα παιδί! Που και αυτό ρωτάει: «Μαμά γιατί;». Αλλά νομίζω ότι το ισορροπήσαμε μεταξύ μας. Όλα θέλουν χρόνο».

«Ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει άλλα πόσα προβλήματα, γιατί είναι μία νέα συνθήκη… Με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε κομμάτια που δεν είχαμε φροντίσει από πριν, τα οποία φάνηκαν στην πορεία!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!