Κρήτη: Οι ομοιότητες της σορού στον Καρτερό με την εξαφάνιση 33χρονου από την Αθήνα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών


Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης με το πτώμα που είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Καρτερού προ ημερών ίσως βρίσκονται οι Αρχές σύμφωνα με το cretalive. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται η περίπτωση ενός 33χρονου αγνοούμενου από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή, κατόπιν σχετικού εγγράφου του Τμήματος Αναζητήσεων  της Ασφάλειας Αττικής, εστάλη δείγμα DNA από οστό της σορού του Καρτερού προκειμένου να συγκριθεί με γενετικό δείγμα που φέρεται να έχει δώσει συγγενικό πρόσωπο του αγνοούμενου νεαρού.

Κατά τις Αρχές,  η περίπτωση του 33χρονου που εξαφανίστηκε προ μηνών από περιοχή της Αθήνας παρουσιάζει κάποια κοινά στοιχεία με την περίπτωση της σορού του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα.

Ταιριάζουν ο χρόνος εξαφάνισης, η ηλικία, το ύψος, ο σωματότυπος και κάποια άλλα χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αυτό ώστε και η οικογένεια του 33χρονου αγνοούμενου να ξέρει τι γίνεται και τι να περιμένει.

Η σορός εξετάστηκε επισταμένως από τη Μονάδα Ιατροδικαστικής του ΠΑΓΝΗ, ενώ έγινε και αξονική τομογραφία. Οι εκτιμήσεις είναι ότι: ο άνδρας είναι κάτω των 40 ετών,  καυκάσιος πιθανότατα, με μαύρο μαλλί και μούσι. Είχε ύψος 1.75 με 1.76 και ήταν αρκετά αδύνατος, λεπτοκαμωμένος. Αυτό προκύπτει και από το μέγεθος extra small  του παντελονιού του. Ο άτυχος άνδρας φορούσε παπούτσια μποτάκια, καρό παντελόνι, t-shirt, πουκάμισο γκρι και φούτερ.

Η οδοντοστοιχία του ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ από την αξονική τομογραφία δεν προέκυψαν σκελετικές κακώσεις. Σε γενικές γραμμές προκύπτει ότι ήταν ένας άνδρας καλής κατάστασης και από τις εταιρείες των ρούχων του προκύπτει ότι ζούσε στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι η σορός ήταν στη θάλασσα τουλάχιστον τρεις μήνες.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!