Κρεμάει τα ψηλοτάκουνα η Ζιζέλ και αφήνει τις πασαρέλες

Τα πανάκριβα, ψηλοτάκουνα παπούτσια της ετοιμάζεται να… κρεμάσει η Gisele, το πιο επιτυχημένο και τα τελευταία οκτώ χρόνια το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.


Η Βραζιλιάνα καλλονή σκοπεύει να εγκαταλείψει τις πασαρέλες την ερχόμενη άνοιξη και συγκεκριμένα μέσα στον επόμενο μήνα. Η ίδια πρόκειται να πραγματοποιήσει μια τελευταία εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο, που θα διεξαχθεί από 13 έως 17 Απριλίου, για λογαριασμό του οίκου Colcci και στη συνέχεια θα αποσυρθεί.

Η καριέρα του τοπ μόντελ ξεκίνησε μόλις στα 14 της χρόνια, όταν ένας ανιχνευτής μοντέλων την εντόπισε σε κάποιο fast food εστιατόριο και συνεχίστηκε με συνεργασίες κορυφής. Alexander McQueen, Missoni, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferré, Ralph Lauren και Versace ήταν μόνο μερικοί από τους οίκους και σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν και τη λάτρεψαν!

Σε προσωπικό επίπεδο, η Gisele διατηρούσε δεσμό με τον Leonardo DiCaprio, ενώ μετά τον χωρισμό τους η ίδια γνώρισε και παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Tom Brady, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!