Κρατάει την διασκέδαση στα ύψη … Κι ας είναι υπόγειο


Είναι υπόγειο ναι μέν, αλλά τα υπόγεια είναι αυτά που κρατάνε … την διασκέδαση στα ύψη !!
Πήγα τους είδα και τα δικά μου μάτια (μάλλον η δικιά μου πένα σας μεταφέρει αυτό που είδε)
Με πολύ προσοχή και πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας, καθώς και όλο το προσωπικό είναι άψογο, κάνουν τις νύχτες μαγικές, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα φούλ καλοκαιρινό και γεμάτο εκπλήξεις!!


Έχει ξεκινήσει λοιπόν εδώ και 3 εβδομάδες με ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα διασκέδασης, λαϊκό γιατί τελικά η συνταγή του επιχειρηματία Μουστάκα Δημήτρη είναι πετυχημένη !!

Γιάννης Τάσσιος, Σάσα Μπάστα, Αλέξης Νείρος, Νίκος Φλωρινιώτης και Κατερίνα Μακρή μετά από μια μεγάλη καραντίνα επέστρεψαν και τα δίνουν όλα στην καλύτερη τους εκδοχή.

Ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος Τάσος Σούρμπας !!
Ένα μαγαζί που έχει γράψει μια ιστορία ΚΙ ΌΠΩΣ ΌΛΑ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ…

Άψογοι συνεργάτες, άψογο προσωπικό με ευγένεια και χαμόγελα. Από την είσοδο ξεκινάς με χαμόγελα και το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το πόσο ωραία θα περάσεις.

Ο Γιάννης Τάσσιος με τις επιτυχίες του και την φωνάρα του σε συνδυασμό με τη χαρισματική του επικοινωνία με το κοινό διασφαλίζει το κέφι και την απόλυτη διασκέδαση. Είναι αγαπημένος μου πολλά χρόνια τώρα και έχει αυτό το χάρισμα με την φωνή του που όπως κι αν είσαι εκείνος θα σε κάνει καλά !!

Η Σάσα Μπάστα πιο έτοιμη από ποτέ με φρέσκια παρουσία δίνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα και μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της, αφού βγαίνει στην πίστα και κάνει τον δικό της πανικό. Σάσα είναι αυτή θέλεις να είσαι συνέχεια συνέχεια εκεί !!

Ο Αλέξης Νείρος πιο καλοκαιρινός ανανεωμένος και έτοιμος για πολλές ερωτικές μπαλάντες και λαϊκή μουσική με τρελό κέφι. Έχει κι αυτός ένα χάρισμα μοναδικό παίζει με τραγούδι και ξεσηκώνει το γυναικείο κοινό.


Ο Νίκος Φλωρινιώτης καλύτερος απο ποτέ σε όλα του και γεμάτος επιτυχίες ξεσηκώνει το κοινό. Ο Νίκος είναι ένα παιδί που έχει πολλά ακόμα να δώσει (να το θυμάστε αυτό)


Η Κατερίνα Μακρή με φρέσκια διάθεση και κέφι κάνει τις νύχτες του Τέν Τέν πιο όμορφες.

Και τέλος ο Χρήστος Τσικνιάς που ότι κι αν κάνει με αυτή την γελαστή μουρη θα πεθάνεις στο γέλιο .. Ταλέντο ο μικρός !!

Επίσης τα δύο υπέροχα ταλαντούχα κορίτσια η Τσουνάκα Αλεξάνδρα Και Ντιάνα Σαακιάν που με την σειρά τους ανοίγουν με την καλύτερη εμφάνιση ένα εκπληκτικό πρόγραμμα.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα που πραγματικά θα αλλάξει έστω κι ένα βράδυ σας αν το δείτε ….
Άλλωστε εγώ πάντα το πίστευα … Στα υπόγεια είναι η θέα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!