Κόντρα δίχως τέλος: Ο Justin Bieber παίρνει θέση στη διαμάχη Kanye West – Taylor Swift

Με μία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram δίνεται συνέχεια σε όσα έχουν μπει ανάμεσα στον Kanye West και την Taylor Swift.

Με μία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram δίνεται συνέχεια σε όσα έχουν μπει ανάμεσα στον Kanye West και την Taylor Swift.


Ο Justin Bieber έρχεται για να ρίξει «λάδι» στη «φωτιά» της διαφωνίας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Kanye West και της Taylor Swift.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται για το περιβόητο πια τραγούδι «Famous», το πρώτο single μέσα από το νέο άλμπουμ του Kanye West «The Life Of Pablo» και την αναφορά του στην Taylor Swift.

Δείτε το προκλητικό video του «Famous» εδώ!

Είχε ή δεν είχε τελικά την άδεια της τελευταίας ο Αμερικανός rapper για να συμπεριλάβει στο κομμάτι τους στίχους «I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous»;

Στο προηγούμενο επεισόδιο της… σαπουνόπερας, η Kim Kardashian έδωσε στη δημοσιότητα video από τηλεφωνική συνομιλία των δύο κυρίων εμπλεκόμενων, όπου η Taylor Swift φαινόταν να δίνει τη συγκατάθεσή της.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν η αιτία να δημιουργηθεί νέος κύκλος συζητήσεων, στρέφοντας πια τα βέλη προς στην Taylor Swift.

Μία σημερινή ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram ήταν ικανή για να προκαλέσει ξανά αναταραχές γύρω από το θέμα.

Η εικόνα προερχόταν από μία βιντεοκλήση του νεαρού σταρ με τον Kanye West, η οποία συνοδεύτηκε από τη λεζάντα «Taylor swift what up», δηλώντας κατά κάποιον τρόπο την υποστήριξή του στον «Yeezus».

Όπως καταλαβαίνετε, τα σχόλια άρχισαν και πάλι να «πέφτουν» σωρηδόν, κάνοντας το hashtag #TaylorSwiftWhatUp νούμερο ένα trend στο Twitter!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!