Κωνσταντίνος Μάμαλης και Άλκμήνη Χατζηγιάννη: Έχουν όνειρα και μας τα δείχνουν στην πίστα στο ”Μουσικές και Χρώματα”


Δύο νέα παιδιά που ξέρουν καλά τις δυσκολίες του χώρου αλλά είναι γεμάτοι όνειρα και αυτό που πιστεύουν είναι ότι θα τα καταφέρουν να τα πραγματοποιήσουν ! Σε μια μικρή ανάκριση τους γνωρίζουμε καλύτερα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τους συναντάμε μπροστά μας !!

Κωνσταντίνος Μάμαλης
Πως είναι το ξεκίνημα σου σε ενα τόσο ωραίο μαγαζί στην θεσκη;
Τα τελευταία χρόνια τραγουδάω στο Μουσικές και χρώματα live στη Θεσσαλονίκη. Φέτος ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει πολύ ζεστά και δυναμικά και είμαστε ευγνώμονες.
Τι ετοιμάζεις και τι θα δούμε απο σενα;
Νέα τραγούδια από απίστευτα μεγάλους δημιουργούς που πραγματικά με εμπιστεύονται πολύ ! Νιώθω ευγνωμοσύνη και υπευθυνότητα μεγάλη !!
Πως ήταν η πανδημία για σένα; Χωρίς δουλειά; Πέρασες δύσκολα;

Πολύ δύσκολη και χωρίς δουλειά. Οι δυσκολίες με έκαναν να γνωρίσω καλύτερα εμένα και να έρθω πιο κοντά στη φύση και στο Θεό, όλο αυτό το “πνευματικό “με δυνάμωσε σαν άνθρωπο!
Θα πήγαινες σε ένα ταλεντ σόου
Για κάποιο λόγο δεν έτυχε να πάω. Στηρίζω τα πάντα και πιστεύω στις ευκαιρίες. Κυνηγάω τα όνειρα μου.. Που ξέρεις; Μπορεί και να το τολμήσω !!


Αλκμήνη Χατζηγιάννη
Που σε συναντάμε;
Βρίσκομαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη στην επιχείρηση Μουσικές κ Χρώματα. Σε ένα πανέμορφο κ ζεστό χώρο που υπόσχεται διασκέδαση μέχρι πρωίας τις όμορφες χειμωνιάτικες νύχτες μας.

Ο κόσμος νόμιζε ότι σε έχασε; Γιατί;
Λόγω το ότι ασχολούμαι αρκετά χρόνια πλέον με άλλη δουλειά στο ιδιωτικό τομέα, χρειάστηκε να επενδύσω σε αυτό. Το τραγούδι ήρθε εντελώς αναπάντεχα μετά από μια στάση σχεδόν 2 ετών.
Γιατί δεν έχεις κάνει το Μπάμ;
Ο κόσμος δεν ξεχνάει ποτέ και η αγάπη του για τους καλλιτέχνες που προτιμάει είναι αθάνατη. Αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα. Δεν πιστεύω στα μεγάλα «μπαμ» αλλά στη διαχρονικότητα.

Τι έμαθες από τις συνεργασίες σου;
Απ όλες τις συνεργασίες μου έμαθα πολλά, εκτίμησα καλλιτέχνες αλλά κ ανθρώπους. Δεν θέλω να ξεχάσω απολύτως τίποτα γιατί στην κάθε συνεργασία αποκόμισα πράγματα που με βοηθήσανε στα επόμενα βήματά μου.
Τι θα κρατήσεις; Και τι ετοιμάζεις; Πως ήταν για σένα η πανδημία;
Ετοιμάζω πολλά νέα πράγματα και έχω μεγάλη χαρά. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από την ζωή μου και τα λάθη μου! Έμαθα πολλά !!
Η πανδημία με βρήκε στο εξωτερικό όπου ούτως ή άλλως δεν έχει κ πολλές επιλογές όπως στην Ελλάδα. Τα κατάφερα όμως και είμαι δυνατή και πιστεύω σε αυτό πολύ !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!