Κωνσταντάρας για Νέγκα: «Όταν κάνεις ένα σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου, συνιστά μεγάλη αγένεια. Ήταν ασέβεια»


Η ατάκα της Αθηναΐδας Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι στα βραβεία του MAD στάθηκε η αφορμή για να διαφωνήσουν οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Κωνσταντάρας και Άγγελος Βουράκης το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Fay’s Time».

«Αν δει σε δύο χρόνια τη Μαρίνα Σάττι, θα της πει για το χασμουρητό. Να τα αφήνουμε πίσω μας κάποια πράγματα. Κατηγορείς δηλαδή κάποιον και κάνεις το ίδιο πράγμα. Κρίθηκε η Μαρίνα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος timing. Και η Αθηναΐς λοιπόν έκανε κριτική σε ένα άσχετο σημείο. Γιατί πρέπει να το υπενθυμίζει;», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πετάει το μπαλάκι στην κερκίδα και λέει ότι δεν θα ποινικοποιήσουμε την άλλη άποψη. Δεν λέμε αυτό», σχολίασε από την πλευρά του ο Άγγελος Βουράκης.

«Όταν έμαθε ότι θα βραβευτεί η Σάττι, είχε όλο τον χρόνο για να το αρνηθεί. Μέχρι και ο Γεωργαντάς έδειξε ότι ενοχλήθηκε. Δεν είπαμε να μην είναι ο χαρακτήρας της αλλά θα βαφτίσουμε τώρα την αγένεια ειλικρίνεια;», επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη συνέχεια.

«Ήταν αγενέστατη. Άκουσες, Φαίη, τι είπε mot-a-mot; Mot-a-mot είπε «διαφωνώ μαζί της αλλά την εκτιμώ ως τραγουδίστρια»… δηλαδή την ακυρώνω ως άνθρωπο άλλα και την εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Εγώ διαφώνησα 100% με τη Μαρίνα (στο θέμα της Eurovision) αλλά αυτή ήταν μία αγενέστατη συμπεριφορά από την Αθηναΐδα», συμπλήρωσε ο Άγγελος Βουράκης παίρνοντας τον λόγο.

«Όταν κάνεις ένα σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου, συνιστά μεγάλη αγένεια. Ήταν ασέβεια», σημείωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!