Κολάζει η Μόνικα Μπελούτσι με το σέξι μπούστο της – Τι αποκάλυψε για την ηλικία της


Η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι παραχώρησε μία συνέντευξη σε κορυφαίο περιοδικό και αναφερόμενη στο πέρασμα του χρόνου και  τον ρόλο που έχει παίξει η εξωτερική της εμφάνιση στην καριέρα της δεν δίστασε να φωτογραφηθεί χωρίς σουτιέν δείχνοντας πως κρατιέται θαυμάσια όντας χάρμα οφθαλμών.

Στο Elle Spain, αποκάλυψε πως είναι ανώφελο να πηγαίνει ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εκείνη και δεν είναι άλλο από την φυσική φθορά λόγω ηλικίας.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Είμαι σαν όλους τους άλλους, λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ. Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός μετασχηματισμός και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με διεγείρουν».

Να πούμε πως η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται σέξι, έχοντας καμπύλες όντας με ζηλευτή σιλουέτα και είναι αυτό που λέμε στα γαλλικά fausse maigre (σ.σ. ψευδώς αδύνατη).



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!