Koki – «Κανείς»: Tο σοκαριστικό video clip του νεαρού σταρ της σύγχρονης pop


Το πιο τολμηρό και συγκινητικό video clip της σύγχρονης pop έρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Koki, το ταλαντούχο νέο αστέρι από τη Θεσσαλονίκη, ξαφνιάζει με την εκθαμβωτικά σύγχρονη pop μουσική του, τους εκπληκτικά ώριμους στίχους του.

Εξίσου ξαφνιάζει και το σενάριο του νέου video clip για το single «Κανείς», σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, στο οποίο ο Koki γίνεται μάρτυρας της ίδιας του της… κηδείας.

Τολμηρό και συγκινητικό, όπως και το ίδιο το τραγούδι.

«Το “Κανείς” έχει μέσα παρά πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα», λέει ο ίδιος ο Koki για το τραγούδι του που κυκλοφορεί σήμερα από την Jungle Juice και την Cobalt Music.

«Περιγράφει τη στιγμή που νιώθεις ξένος μέσα στο ίδιο σου το σώμα και μόνος αν και έχεις παρά πολλούς δίπλα σου».

Γεννημένος στη Χαλκιδική και με δημιουργική έδρα το στούντιο του στη Θεσσαλονίκη όπου κάνει όλες του τις παραγωγές, ο 25χρονος Koki είναι μια πολύ γοητευτική περίπτωση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Γράφει μόνος του μουσική και στίχους, ενώ τα τραγούδια του συνδυάζουν το attitude του σύγχρονου ραπ με την ευαισθησία του alternative rock της δεκαετίας του ’90 σε ένα πολύ σύγχρονο πακέτο.

Ο Koki έχει γίνει ήδη αγαπητός στα νεανικά κοινά του YouTube, όπου μετρά εκατοντάδες χιλιάδες views από τις πρώτες του κυκλοφορίες.

Πηγή : Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!