Κλείδωσε το σχήμα Πανταζής – Νίνο

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Νίνο υπόσχονται να προκαλέσουν «ταραχή» στα βόρεια προάστια, σε μια πρωτότυπη πρόταση διασκέδασης.

Μια μικρή γεύση από τα όσα θα απολαύσουμε όλο το χειμώνα επί σκηνής, με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Νίνο να ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις, πήραν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Cabaret-Romeo.

Ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί με την παρέα του έσπευσε να διασκεδάσει με τον αγαπημένο του τραγουδιστή, που εκείνος με την σειρά του θέλοντας να τον τιμήσει, τον ανέβασε επί πίστας, προκαλώντας μεγάλη «ταραχή» στο κατάμεστο από κόσμου μαγαζί.

Και ενώ ο Λευτέρης Πανταζής τα «έδινε» όλα ξεσηκώνοντας το κοινό πάνω στα τραπέζια, ο Νίνο δεν σταμάτησε στιγμή να τον χειροκροτεί, ανακοινώνοντας μάλιστα την επικείμενη συνεργασία τους.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά μουσικά «παντρέματα» του χειμώνα 2015-16!

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Νίνο υπόσχονται να προκαλέσουν «ταραχή» στα βόρεια προάστια, σε μια πρωτότυπη πρόταση διασκέδασης.

Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλευρό τους θα βρίσκεται και η Θωμαής Απέργη ενώ στα decks φιγουράρει το όνομα του Βαλεντίνο. Πάρτε μια γεύση από τις μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μας χαρίσουν Νίνο-Πανταζής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!