Κλέλια Ανδιολάτου για το Maestro: «Άντε πήγαμε και στο Νetflix. Και τι έγινε;»


Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του Maestro στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε το γεγονός ότι η ηθοποιός βγήκε άβαφη στην εκπομπή μόνο με λίγο κραγιόν διότι… μπορεί!

«Είμαι πολύ κουρασμένη» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

«Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή και έχω πολλές ευθύνες, είναι και λίγο κάπως ο αυτόματος πιλότος, το λογισμικό μου έχει μάθει απλά να πηγαίνει και να φορτώνεται με πράγματα και πρέπει να το διαχειριστεί με έναν τρόπο», είπε αποκαλύπτοντας πως κάνει ψυχοθεραπεία.

«Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα, δεν ήταν αυτοσκοπός. Προέκυψε στη ζωή μου και έτσι βούτηξα σε αυτό το πράγμα και μετά είπα ‘εγώ, δεν μπορώ χωρίς αυτό’. Δεν ξέρω αν έχει κάτι νόημα περισσότερο από αυτό που κάνω, αυτό που βιώνω μέσα από τη δουλειά μου, αυτό το πόσο πολύ με πλημμυρίζει με συναίσθημα η δουλειά μου. Μου έδωσε δύναμη».

«Θέλω να πηγαίνω με την προοπτική ότι το έχω ήδη καταφέρει, όχι περίεργα, αλλά ‘εγώ με πιστεύω πρώτα, για να με πιστέψουν και οι άλλοι’. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας», συμπλήρωσε.

«Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix. Και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον».

«Πάω κάθε μέρα στα γυρίσματα σαν την τρελή, με κοροϊδεύουν. Κάνουμε πολλή παρέα και με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια» ανέφερε για το κλίμα στα γυρίσματα της σειράς ενώ για τον δεύτερο κύκλο είπε:

«Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».

«Είμαι στον δρόμο της ευτυχίας αλλά πιστεύω ότι θα έρθει κι άλλο» ανέφερε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!