Η Kim σταμάτησε να θηλάζει τον γιο, γιατί ζήλευε η κόρη [βίντεο]

Από χθες ο κόσμος μιλάει για το πόσο κακομαθημένη είναι η Suri Cruise, αλλά και η Kim Kardashian δεν τραβάει λίγα με την κόρη της North West.


Πολλές φορές σκεφτόμαστε ποια είναι τα άτυχα παιδιά. Αυτά που μεγαλώνουν σε μια οικογένεια με ένα απλό εισόδημα ή αυτά που μεγαλώνουν με γονείς υπερδιάσημους ανθρώπους που είναι γεμάτοι παραξενιές και δυστροπίες. Όπως η Kim Kardashian, η οποία δείχνει πολύ κουλ τύπισσα όταν μιλάει δημόσια, αν και πετάει που και που κάτι κοτσάνες, που έχει τόσα λεφτά και προσφέρει πράγματα που δεν τα έχει και τόσο ανάγκη η κόρη της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται πιο κτητική. Εν γένει αλλά και απέναντι της. Στην περίπτωση του μικρού της αδερφού, του Saint, η North West ανέπτυξε την ζήλια που έχουν όλα τα παιδιά με τα μικρότερα αδέρφια τους, ιδίως με τέτοια διαφορά ηλικίας. Μιλώντας στην εκπομπή της αδερφής της Khloe, το Cocktails With Khloe, η Kim αποκάλυψε ότι η North την ανάγκασε να διακόψει τον θηλασμό στον μικρό Saint γιατί ζήλευε. Όταν βέβαια της πέρασε, πήγε και είπε στη μαμά «δεν είμαι θυμωμένη πια, σου επιτρέπω να τον θηλάσεις».

Παράλληλα, η Kim αποκάλυψε ότι η North πήρε το κινητό του Kanye West, το έριξε στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι. Το πιο τραγικό ήταν ότι στο κινητό αυτό υπήρχε όλο το νέο άλμπουμ του Kanye, το Life of Pablo, χωρίς να έχει κάπου αλλού το αρχείο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!