Κιλκίς: Πριν από 5 χρόνια είχε αποφυλακιστεί ο 45χρονος επίδοξος ληστής – Πώς έγινε το έγκλημα στην κτηνοτροφική μονάδα


Μόλις πριν από πέντε χρόνια (2019) είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού ο 45χρονος που έπεσε νεκρός από τα σκάγια της καραμπίνας 54χρονου κτηνοτρόφου στο Κιλκίς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος μαζί με δύο φίλους του και τον γιο του ενός εξ αυτών πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του. Ο 54χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμων να προσπαθούν να παραβιάσουν τη πόρτα, από το εσωτερικό του χώρου πυροβόλησε με το κυνηγητικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 45χρονο.

Τραυματισμένος ο τελευταίος μαζί με τους συνεργούς του τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 54χρονος ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α. Κιλκίς σχετικά με το συμβάν. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του ενός εξ αυτών, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 54χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του. Κατασχέθηκαν και έχουν αποσταλεί προς εξέταση ένα πυροβόλο όπλο, ένας πυροσβεστήρας, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και ενημερώθηκε ιατροδικαστής της Υπηρεσίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!