Κιλκίς: «Δεν είχε ποτέ σχέση με αυτούς τους ανθρώπους» υποστηρίζουν οι γονείς του κτηνοτρόφου


«Δεν είχε ποτέ σχέση με αυτούς τους ανθρώπους» υποστήριξαν οι γονείς του 54χρονου κτηνοτρόφου, που με καραμπίνα σκότωσε έναν 45χρονο Γεωργιανό, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν στην μονάδα του πρώτου με απώτερο σκοπό να του επιτεθούν και να τον ληστέψουν, στο Κιλκίς.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του ANT1, οι γονείς διαβεβαίωσαν πως ο γιος τους δεν έχει σχέσεις με αυτούς τους τέσσερις. Μάλιστα, ο πατέρας του κατηγορουμένου, θέλησε να καταρρίψει τις φημολογίες ότι ο Γεωργιανός επισκέφτηκε την μονάδα, καθώς ο κτηνοτρόφος φέρεται να ασέλγησε στην αδερφή του, λέγοντας ότι, «δεν είχε φιλία με την γυναίκα».

«Φύγετε έχω όπλο»

«Μου λέει, “μαμά, πυροβόλησα άνθρωπο“. Του λέω “γιατί παιδί μου;” Και μου απάντησε πως αν δεν τον σκότωνε, θα τον σκότωναν. “Με το τσεκούρι ήρθανε να με σφάξουν” μου είπε και τον ρώτησα γιατί, αλλά μου απάντησε πως δεν ήξερε», είπε αρχικά η μητέρα στην κάμερα του ANT1, για να συνεχίσει:

«Ο γιος μου του φώναξε ότι δεν ξέρει την αδερφή του. Παίρνει την αστυνομία τηλέφωνο και τους είπε ότι έξω από την πόρτα του είναι τέσσερα άτομα με τσεκούρια. Έσπασαν το τζάμι και ο γιος μου τους είπε, “φύγετε έχω όπλο“. Αυτοί δεν έφυγαν και συνέχισαν να του φωνάζουν ότι θα τον σκοτώσουν. Στην κατάθεση τους, αυτοί είπαν ότι το “θα σε σκοτώσω”, το είπαν για να τους ανοίξει την πόρτα, να αρχίσουν τον καβγά, να τον δείρουνε και να τον κλέψουνε».

«Δεν είχε ποτέ σχέση με αυτούς τους ανθρώπους»

«Δεν είχε ποτέ σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είχε φιλία με την γυναίκα (σ.σ. που τον κατηγορούν οι 4 ότι ασέλγησε βάρος της)», υποστήριξε ο πατέρας του δράστη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!