Κικίλιας για την επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα: «Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή»


Το μήνυμα ότι το κράτος, οι διωκτικές αρχές και η Πολιτική Προστασία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στην επίθεση αγνώστων εναντίον εθελοντών στην Πάρνηθα έστειλε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την απρόκλητη επίθεση από μια ομάδα άνανδρων νεαρών εναντίον εθελοντών μας χτες στη Δυτική Πάρνηθα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους», ανέφερε σε ανάρτηση ο Βασίλης Κικίλιας.

Και συνέχισε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κράτος, Διωκτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία, θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας».

«Είμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση. Ας το γνωρίζουν όλοι: Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή», κατέληξε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!