Καίτη Γαρμπή: ”Ο Διονύσης δεν μου είπε ποτέ ότι πήρα κιλά”

Μιλά για τα κιλά που πήρε και την προσπάθεια που έκανε για να επιστρέψει στην πίστα.


Το διάστημα που δεν έκανε εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, είχε πάρει κάποια κιλά γιατί απολάμβανε το φαγητό χωρίς ενοχές. Λίγο πριν κάνει το δυναμικό της comeback στο Φωταέριο μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ακολούθησε πιστά τη διατροφή της και ξαναβρήκε την φόρμα της. Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τα περιττά κιλά που είχε και το πώς το αντιμετώπισε σύζυγος της.

Όταν κάποιος παίρνει περιττά κιλά, συχνά οι άλλοι συνήθως με τα σχόλια τους τον κάνουν να νιώθει άσχημα. Αυτό συνέβη στην τραγουδίστρια;

«Ήταν ανάγκη να μου το πουν οι άλλοι; Εγώ δεν έβλεπα; Μου το έλεγε ο καθρέφτης μου ότι είχα παχύνει. Απλά το διάστημα που δεν δούλευα είχα χαλαρώσει. Απολάμβανα χωρίς ενοχές τις σοκολάτες μου, τα παγωτά μου, τις κρέπες ου, αλμυρές και γλυκές. Με το που ξεκίνησα τις πρόβες και το στούντιο και δεν ήμουν πια στο σπίτι με τον Διονύση και το παιδί να καθόμαστε μπροστά στην τηλεόραση με ταινίες και ό,τι φαγώσιμο αυτό συνεπάγεται, άρχισα να αδυνατίζω. Μέσα σε δέκα μέρες επέστρεψα στα προηγούμενα κυβικά μου, τρία – τέσσερα κιλά λιγότερα. Παρόλο που δεν είμαι πειθαρχημένος άνθρωπος, όταν πήρα την απόφαση να αδυνατίσω, γιατί ήθελα να βγω στη σκηνή όπως πρέπει, ακολούθησα τη διατροφή μου κατά γράμμα. Ούτε ψίχουλο παραπάνω».

Όσο για το πώς την προτιμάει ο Διονύσης Σχοινάς και αν της είπε κάτι για τα παραπάνω κιλά, απάντησε στο ΟΚ!:

«Ο Διονύσης με προτιμάει τώρα, αλλά ποτέ δεν μου είπε: “Πω, πω, πάχυνες!”. Επειδή είναι ένα ευγενικό πλάσμα, μου είπε με τρόπο ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έτσι πρέπει να λέγεται η αλήθεια σε όλα τα επίπεδα. Με ευγένεια, καλή πρόθεση και σωστό τρόπο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!