ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα.


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο αναμένει για σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με ενισχυμένο μελτέμι και στην Αττική με τη θερμοκρασία στο κέντρο να φτάνει τους 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!