Κέρκυρα: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – «Συνέχισε να τον χτυπάει, όσο ήταν κάτω λιπόθυμος»


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν 15χρονο έπεσε ένας 16χρονος, μαθητής της Α’ Λυκείου, το βράδυ της Παρασκευής (19/5) στην Κέρκυρα. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Ο 15χρονος χτυπούσε τον 16χρονο, ακόμη κι όταν έπεσε στο έδαφος. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται ως πολυτραυματίας με σπασμένη μύτη, σπασμένη γνάθο, εξάρθρωση γονάτου και μώλωπες σε όλο του το σώμα, σύμφωνα με το Mega.

Οι γονείς προχώρησαν στην καταγγελία του περιστατικού στο ΑΤ Κέρκυρας. Σημειώνεται ότι ο 15χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, όπως και οι γονείς του. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, σήμερα, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι λέει ο πατέρας του 16χρονου

«Υπήρχε μένος, υπήρχε τρομερή μανία, να ξεκάνεις τον άνθρωπο, όπως γίνεται στους αγώνες, όπως κάνουν τα θηρία, τα κτήνη στη ζούγκλα», λέει στον τηλεοπτικό σταθμό ο πατέρας ενός 16χρονου, ο οποίος δέχθηκε ανελέητο ξυλοδαρμό από τον 15χρονο.

«Έχει σπασμένη μύτη, σπασμένο ζυγωματικό, έχει σπασμένη γνάθο, η οποία θα χρειαστεί γναθοχειρουργό που δεν υπάρχει εδώ στην Κέρκυρα και θα πρέπει να πάμε στα Γιάννενα, να διακομιστεί το παιδί υπηρεσιακώς στα Γιάννενα. Και εξάρθωση γονάτου», τονίζει ο πατέρας του.

«Το παιδί το φωνάξανε μέσα, τάχα μου να του πούνε κάτι… Όταν λοιπόν ο γιος μου μπήκε μέσα, εκεί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μιλάμε για άγριο ξυλοδαρμό. Το παιδί ενώ όσο ήταν κάτω λιπόθυμος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει», συνεχίζει την περιγραφή ο πατέρας του 16χρονου.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού παρότι άφησε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, άρχισε να τον απειλεί κιόλας, για να τον αποτρέψει από το να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό του. «Πρόσεξε καλά αν κάνεις καταγγελία θα φας περισσότερο ξύλο την επόμενη φορά. Δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει ουσία στους λόγους. Είμαι λιπόθυμος κάτω και συνεχίζεις να με χτυπάς από πάνω;», τονίζει.

Ο 16χρονος παραμένει σε σοκ, δεν μπορεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που ώθησε τους συνομήλικούς του να του επιτεθούν με τέτοια μανία, με τον πατέρα του να δηλώνει πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό για να αποδοθούν οι ευθύνες για τον ξυλοδαρμό του γιου του.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!