Κερατσίνι – Βασανισμοί ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση: Στον «αέρα» τα βίντεο λόγω… γραφειοκρατίας του Youtube


Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 42χρονο Youtuber στο Κερατσίνι και όσα φριχτά έκανε σε ζωντανή μετάδοση σε δύο ΑμεΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπόθεση φαίνεται πως δεν κλείνει με τη σύλληψή του και αυτό γιατί οι Εισαγγελικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκηθούν διώξεις και σε άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μπουν στο μικροσκόπιο και χρήστες του καναλιού, οι οποίοι πλήρωναν για να δουν τους βασανισμούς που έκανε ο youtuber. Αξίζει να τονιστεί ότι κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι να δώσουν μέχρι και 1.000 ευρώ για να γίνει ευθανασία σε ένα από τα δύο θύματα.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι το κανάλι αλλά και το επίμαχο πολύωρο υλικό, παραμένει ακόμα και σήμερα στον διαδικτυακό αέρα, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κατέβει.

«Οι ελληνικές αρχές στέλνουν ένα αίτημα στην εταιρεία, στην πλατφόρμα της οποίας βρίσκεται το επίμαχο υλικό, η εταιρεία εξετάζει τη βασιμότητα του αιτήματος με βάση νομικά επιχειρήματα και το πλαίσιο που διέπει το υλικό που ανεβαίνει στην πλατφόρμα και αποφασίζει», εξηγεί ο Δ. Γεωργίου, Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέβαλε σχετικό αίτημα στον τεχνολογικό κολοσσό.

Τα δύο θύματα του 42χρονου, που βρίσκονται σε συγγενικό τους σπίτι, και για τα οποία ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα φιλοξενηθούν σε κάποια δομή, αναμένεται να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση, ενώ θα εξεταστούν και από παιδοψυχολόγο.

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί ξανά σε «επιχείρηση» με πλαστά 50ευρα

Ο άνδρας που κατηγορείται για τις πράξεις φρίκης, φαίνεται πως είχε συλληφθεί τον Αύγουστο στα Χανιά, σε «επιχείρηση» με πλαστά 50ευρα.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο του 42 χρόνου (με παραποιημένο τον αριθμό πλαισίου με ηλεκτροσυγκόλληση), τα πλαστά 50ευρα το όπλο και τα υπόλοιπα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το ΑΤ Κισάμου τον Αύγουστο που συνελήφθη στα Χανιά για κακούργημα:

Οι εικόνες προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του κατηγορούμενου στο διαδίκτυο φαίνεται ένας φίλος του 42χρονου κατηγορούμενου αγκαλιάζει την 21χρονη γυναίκα με νοητική υστέρηση. Τη θωπεύει, σε ζωντανή μετάδοση στο youtube με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα, χρήστης του youtube ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Αμέσως, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα με τον νεαρό να προσπαθεί να ξεφύγει από την ηλεκτρική εκκένωση.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες με τον κατηγορούμενο να κουρεύει σε ζωντανή μετάδοση την κοπέλα επειδή έτσι του ζήτησαν οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του προσφέροντας αμοιβή. Στη συνέχεια, φίλη του 42χρονου δεν διστάζει να της ξυρίσει τα φρύδια με ξυράφι.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!