Κέιτ Μίντλετον: Θα την επισκεφθεί ο πρίγκιπας Χάρι τον επόμενο μήνα; Τι λένε ειδικοί


Μόλις ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα βρεθεί στην Βρετανία τον επόμενο μήνα φούντωσε η φημολογία για ενδεχόμενα ραντεβού με την βασιλική οικογένεια και την Κέιτ Μίντλετον.

Εκπρόσωπος των Αγώνων Invictus επιβεβαίωσε ότι ο δούκας του Σάσσεξ θα βρίσκεται στις 8 Μαΐου στην Βρετανία προκειμένου να παρακολουθήσει την λειτουργία στο Καθεδρικό του Αγίου Παύλου. Ο πρίγκιπας Χάρι θα μιλήσει για την επέτειο των 10 ετών των Αγώνων Invictus, τους οποίους δημιούργησε για τους τραυματισμένους και άρρωστους στρατιώτες και βετεράνους της Βρετανίας.

Η τελευταία επίσκεψη του πρίγκιπα, Χάρι στην γενέτειρα του ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο σε ένα ταξίδι – αστραπή μόλις 24 ωρών για να δει από κοντά τον πατέρα του, που μόλις είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο.

Όλοι τώρα αναρωτιούνται εάν θα γίνουν κινήσεις προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην ρήξη του πρίγκιπα, Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια. Τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρονται και στην καλή σχέση που διατηρούσε πριν χρόνια ο πρίγκιπας Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με άγνωστη μορφή καρκίνου. Έτσι υπάρχει το ερώτημα εάν θα θελήσει να την επισκεφθεί.

Ειδικοί στα βασιλικά θέματα αναφέρουν ότι είναι «απίθανο» να συναντηθεί ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία αποφεύγει να εμφανιστεί δημόσια.

Ο Βρετανός συγγραφέας και πρώην δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός του BBC, Τομ Μπάουερ δήλωσε στη MailOnline: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα δει την Κέιτ. Αλλά για να επιβεβαιώσει τη βασιλική του ιδιότητα και τους τίτλους του για να ενισχύσει το εμπορικό του σήμα, θα καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να τον δουν να επισκέπτεται τον πατέρα του, τον βασιλιά. Θα με εξέπληττε αν ερχόταν η Μέγκαν».

Το ίδιο πιστεύει και ο βασιλικός σχολιαστής, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς που θεωρεί ότι ο πρίγκιπας δεν θα δει από κοντά την Κέιτ Μίντλετον. «Η Κάθριν υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία και δεδομένου του πόσο βαθύ είναι το χάσμα, μου φαίνεται απίθανο. Η μόνη ελπίδα για συμφιλίωση είναι ότι θα γινόταν ιδιωτικά και δεν θα το γνωρίζαμε», είπε ο βασιλικός σχολιαστής.

Ωστόσο, ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς επεσήμανε ότι μια σοβαρή ασθένεια μπορεί μερικές φορές να «αλλάξει τα δεδομένα» στις οικογενειακές σχέσεις.

Ο πρώην τηλεοπτικός δημοσιογράφος του BBC και βασιλικός ανταποκριτής, Μίχαελ Κόουλ δήλωσε: «Μετά από τόση έχθρα είναι πράγματι πολύ δύσκολο να δούμε οποιουδήποτε είδους συμφιλίωση μεταξύ των Σάσσεξ και της βασιλικής οικογένειας να συμβαίνει την επόμενη εβδομάδα ή στο κοντινό μέλλον».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!