Κέιτ Μίντλετον: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ


Μέχρι σήμερα η Κέιτ Μίντλετον απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για καρκίνο. Ελάχιστα γίνονται γνωστά για την υγεία της από το Παλάτι.

Αυτή τη φορά, όμως, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε κατά την διάρκεια περιοδεία του στην Κορνουάλη για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. «Τα πηγαίνει καλά» είπε ο διάδοχος του θρόνου κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε νοσοκομείο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ η Κέιτ Μίντλετον λαμβάνει θεραπεία μετά τη σοκαριστική ανακοίνωσή της τον περασμένο Μάρτιο ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είπε ότι τα τρία παιδιά του, Τζορτζ, Σαρλότ και Λουίς «ζηλεύουν πολύ» το ταξίδι του και πρόσθεσε ότι μπορεί να τα φέρει στην Κορνουάλη αργότερα μέσα στη χρονιά, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Όπως είπε το πρωί είχε απολαύει ένα πρωινό μπάνιο και στη συνέχεια επισκέφθηκε μία καφετέρια στην Κορνουάλη, όπου αγόρασε παραδοσιακές πίτες.

Ο πρίγκιπας φέρεται να ρώτησε τι «πουλάει περισσότερο» σήμερα και όταν οι υπάλληλοι του υπέδειξαν τις πίτες σχολίασε: «Μυρίζουν υπέροχα».

Τέλος αποκάλυψε ότι το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται πίσω με την οικογένεια του στο Ουίνδσορ. «Η οικογένειά μου είναι πολύ αναστατωμένη που βρίσκομαι εδώ χωρίς αυτούς. Τα παιδιά θα με σκοτώσουν αν δεν πάω σπίτι μου αργότερα», είπε αστειευόμενος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!