Katy Perry: Η απάντηση στην απιστία του Orlando Bloom [εικόνες]

Το τραγούδι και το μήνυμα για τον Οrlando Bloom που ανήρτησε στα social media, η 31χρονη ποπ σταρ- Ποια ήταν η αντίδραση της Selena Gomez;


Τι και αν είδε το αγόρι της, Orlando Bloom, να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη σέξι τραγουδίστρια Selena Gomez, σε νυχτερινό κλαμπ τoυ Λας Βέγκας; Οι φωτογραφίες του άτακτου χολιγουντιανού σταρ που έκαναν τον γύρο του διαδικύου, φαίνεται ότι δεν πτόησαν την Katy Perry.

H ποπ σταρ, απάντησε στην απιστία του αγαπημένου της, μέσω Twitter. Η 31χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, το κλασικό τραγούδι της Peggy Lee «Is That All There Is?» και οι φαν έσπευσαν να βρουν το νόημα των στίχων του.

«Και μετά ερωτεύτηκα, με τον πιο υπέροχο αγόρι στον κόσμο/ Ήμασταν τόσο πολύ ερωτευμένοι/ Τότε μια μέρα, έφυγε μακριά και σκέφτηκα ότι θα πεθάνω/ Αλλά δεν το έκανα/», αναφέρουν κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της τραγουδίστριας. Η Katy Perry αναδημοσίευσε την επίσκεψη του Orlando Bloom σε σχολείο της Ουκρανίας. «Μη σπαταλάτε την ενέργεια σας και τη προσοχή σας σε μία χαζή συνωμοσία. Δείτε πόσο κουλ είναι αυτό! # Mη θρέφετε το τέρας!», έγραψε ποστάροντας το δημοσίευμα.

Η Selena Gomez επικρότησε την Perry για την ανωτερότητα της


Το φερόμενο ως τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού, η Selena Gomez αναδημοσίευσε το ποστ της Perry, με ένα εικονίδιο που δείχνει δύο χέρια να χειροκροτούν.

Στη συνέχεια έγραψε στο Twitter, «Σκότωσε τους με αγάπη! Μία ημέρα θα την πάρουν!».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!