Κάτια Ζυγούλη: Επιστρέφει στα εξώφυλλα των περιοδικών!

Σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας φωτογραφήθηκε η Κάτια Ζυγούλη για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού L’officiel.


Σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας φωτογραφήθηκε η Κάτια Ζυγούλη για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού L’officiel. Ποζάρει στον φακό του Γιώργου Λιβιεράτου με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό και καταφέρνει να κερδίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Κάτια ξέρει να μαγνητίζει το φακό και την βλέπουμε σε μία ιδιαίτερα σέξι φωτογράφιση, μετά από καιρό. Δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού αποτελεί την ιδανική γυναίκα για να αναδείξει την ομορφιά της σύγχρονης Ελληνίδας, μέσα από τις δημιουργίες που επέλεξε για εκείνη ο γνωστός στιλίστας, Al Giga.

katiazigouli1

Το concept ήταν “made in Greece” και συμμετείχαν με τα ρούχα τους πολλοί αγαπημένοι Έλληνες σχεδιαστές. Ανάμεσά τους οι Δημήτρης Πέτρου, Σοφία Κοκοσαλάκη, Νίκος Κούλης, Μαίρη Κατράνζτου, Εριφύλλη Νκολοπούλου.

“Θέλαμε να αναδείξουμε την πανέμορφη χώρα μας, το ταλέντο και την έμπνευση των Ελλήνων σχεδιαστών”, μας εξηγεί ο Al Giga για τον λόγο που επέλεξε ρούχα, αξεσουάρ αλλά και παπούτσια Ελλήνων δημιουργών.

Αυτό αναδεικνύει άλλωστε και με το Greek Design Concept Store που διατηρεί στη Μύκονο και μέσα από το οποίο διαφημίζει την ελληνική μόδα και στους διάσημους που επισκέπτονται το νησί.

katiazigouli

Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα 24ωρο. Η Κάτια, παρά τις πολλές ώρες που χρειάστηκε να είναι στο πόδι αλλά και το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις έπρεπε να αλλάξει ρούχα στο δρόμο, ήταν άνετη, χαμογελαστή και απόλυτα επαγγελματίας.

katiazigouli2

Δεν είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό την έχει επιλέξει για cover girl. Η ιδιαίτερη ομορφιά της άλλωστε και ειδικά το πρόσωπό της είναι αυτά που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως μοντέλο.

katialofficiel

Το τεύχος Μαρτιού με το εντυπωσιακό εξώφυλλο με την Κάτια Ζυγούλη θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!