Κάτια Νικολαΐδου: Η συγκινητική τελευταία της ανάρτηση για το «Το δέντρο της ζωής»


Χθες (8/11) έγινε γνωστή η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από την ζωή. Το τραγικό γεγονός γνωστοποίησε ο αδελφός της ηθοποιού, Τάκης, μέσα από το προφίλ του στο Facebook. Η Κάτια Νικολαΐδου τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός διατηρούσε προφίλ στο Instagram, όμως τους τελευταίους μήνες είχε αποφασίσει να απέχει. Την τελευταία της ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης την είχε κάνει στις 30 Δεκεμβρίου του 2022.

Σε αυτό το τελευταίο post, η Κάτια Νικολαΐδου είχε κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2022 και παράλληλα είχε στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης ζωγραφίζοντας «Το δέντρο της ζωής».

Στη λεζάντα της δημοσίευσης είχε γράψει: «Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Και κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει κ ν’ ανθίζει!!!! Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!