Κάθε μέρα διαφορετική δεμένη με Σπάγγο και Μουσική


Μετά από μια καραντίνα που δεθήκαμε καλά, με πολλούς Σπάγγους το μαγαζί της καρδιάς όλων των θαμώνων ξεκινάει. Φυσικά κάνει την διαφορά ξεκινώντας κάθε βράδυ από νωρίς με ζωντανή μουσική.

Το hot spot του Μικρολίμανου, που τα τελευταία χρόνια, αποτελεί πόλο έλξη του κόσμου και των επωνύμων, επιστρέφει δριμύτερο με μοναδικά λάιβ και φωνές που ξεχωρίζουν έχοντας κάνει ο καθένας την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του αφού το μαγαζί έχει την ιστορία του και προσπαθεί με όλα όσα συμβαίνουν να δίνει στον πελάτη του την καλύτερη δυνατή λύση για όλα όσα κάνει για να περάσει καλά. Να φάει να πιει να διασκεδάσει πάντα με τον πιο όμορφο τρόπο, με τα πιο ωραία πιάτα και το καλύτερο; Μοναδικές τιμές που στις μέρες μας είναι και το πιο δελεαστικό.

Η μουσική ομάδα του «Σπάγγου» για της ανάγκες της φωτογράφισης της αφίσας, αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό του Κώστα Κοσμίδη, και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, όπως και η χημεία τους άλλωστε. Εμείς τους τσακώσαμε να κάνουν την φωτογράφηση και… σελφάραμε μαζί τους…
Η ομάδα είναι αυτή που κάνει την διαφορά … Πόσο μάλλον όταν τους δένει ο Σπάγγος.


Οι εκπλήξεις του «Σπάγγου» όμως για το καλοκαίρι είναι πολλές …
Πάρτε μια γεύση για το τι έρχεται…

Δευτέρα-Τρίτη, απο νωρίς στις 21:00 ο Γιάννης Κώστογλου και ο Ηλίας Αλειφτήρας μας κάνουν να ξεχνάμε τα πάντα με τις υπέροχες φωνές τους

Τετάρτη-Πέμπτη & Κυριακή, από νωρίς 21:00 ο Γιώργος Αλμύρας & ο Ηλίας Αλειφτήρας μας ταξιδεύουν σε όλα αυτά της Ελληνικής μουσικής που σε κάνουν να ονειρεύεσαι.
Και Φυσικά τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο Παρασκευές και Σάββατα; Αφού από τις 22,00 η ομάδα πετάει βάζοντας και μια πανέμορφη γυναίκα στην παρέα, την Ιωάννα Κόρδα μαζί με τον Γιώργο Αλμύρα και τον Ηλίας Αλειφτήρας βάζουν φωτιά στο καλοκαίρι, δίπλα στην θάλασσα με την καλύτερη θέα, το πιο νόστιμο φαγητό, τους καταπληκτικούς μεζέδες αλλά.. και τα πιο καθαρά ποτά!!

Το ραντεβού του καλοκαιριού είναι στο Μικρολίμανο !!
Αναμένεται να προκαλέσει «καύσωνα» με τόσα νέα θέματα που ετοιμάζει.

Ακτή Κουμουνδούρου 18 Μικρολίμανο Τηλ: 2104124001



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!