Κατερίνα Στικούδη: «Την έχεις πατήσει όταν τα ελαττώματα του άλλου σου φαίνονται γοητευτικά»

Έχω σταθεί πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή.


Έχω σταθεί πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή. Όταν τελειώνει κάτι, η Κατερίνα Στικούδη θέλει να τελειώνει ομαλά. Η όμορφη Θεσσαλονικιά μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τον έρωτα και εξομολογήθηκε ότι έχει σταθεί τυχερή στα προσωπικά της.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω σταθεί πολύ τυχερή. Ένα πράγμα θα πω και θα βάλω τελεία. Όταν τα ελαττώματα του άλλου αρχίσουν να φαίνονται γοητευτικά, τότε την έχεις πατήσει άσχημα. Θεωρώ ότι οι σχέσεις κάνουν κύκλους. Είτε οι ερωτικές, είτε οι φιλικές, είτε οι επαγγελματικές. Κάποια στιγμή νιώθεις ότι δεν περνάς πια καλά. Γιατί να βασανίζεσαι; Θέλω όταν τελειώνει κάτι να τελειώνει ομαλά και όμορφα. Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω παρέα με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο δεν περνάω καλά», δήλωσε.

Περιγράφοντας τα τελευταία χρόνια της ζωής της είπε: «Το δισάκι μου στον ώμο για τον δρόμο, για τον δρόμο». «Επειδή όμως η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, χαίρομαι που τα τελευταία χρόνια δείχνουν κατανόηση και τα αγαπημένα μου πρόσωπα», πρόσθεσε.

Όσο για το αν έχει σταθεί τόσο τυχερή στα προσωπικά της, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω σταθεί πολύ τυχερή. Ένα πράγμα θα σου πω και θα βάλω τελεία. Όταν τα ελαττώματα του άλλου αρχίζουν να σου φαίνονται γοητευτικά, τότε την έχεις πατήσει άσχημα. Θεωρώ ότι οι σχέσεις κάνουν κύκλους.

Είτε οι ερωτικές, είτε οι φιλικές, είτε οι επαγγελματικές. Κάποια στιγμή νιώθεις ότι δεν περνάς πια καλά. Γιατί να βασανίζεσαι; Θέλω όταν τελειώνει κάτι να τελειώνει ομαλά και όμορφα, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω παρέα με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο δεν περνάω καλά. Είτε σε ερωτικό, είτε σε φιλικό επίπεδο, και τα δύο μπορούν να σε πονέσουν εξίσου».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!