Κατερίνα Ντούσκα: Με πρωτοτυπία στη σκηνή της Eurovision!


Η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας πριν την αναχώρηση της για τα promo events που θα παραβρεθεί (Ισπανία-Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία) στα πλαίσια της προώθησης του Better love που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019 του Ισραήλ.

Eντωμεταξύ και όπως μας ενημερώνουν οι Eurovisionistas του Μάκη Χαραλαμπόπουλου, έχει ήδη κατατεθεί στους διοργανωτές του διαγωνισμού η πρόταση της Ελληνικής αποστολής σχετικά με την εμφάνιση της χώρας μας on stage.

Ποιο είναι τελικά φέτος το “στοιχείο έκπληξη” που έχει στις βαλίτσες της η φετινή Ελληνική αποστολή και θα παρουσιάσει στη σκηνή του Τελ Αβίβ;

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε η φετινή ομάδα εργασίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, εντύπωση προκάλεσε η απάντηση της Ελληνίδας εκπροσώπου σχετικά με την ερώτηση που δέχτηκε και που αφορούσε τη πρωτοτυπία που σκέφθηκαν έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν.

Η Κατερίνα Ντούσκα δήλωσε ότι “από την έρευνα που έχει κάνει – η ομάδα – δεν φαίνεται κάτι παρόμοιο  να έχει ξαναγίνει ποτέ έως τώρα στον διαγωνισμό.

Αποκάλυψε μόνον ότι θα υπάρχει η ίδια αισθητική με αυτή του video cip του τραγουδιού μας κάτι για το οποίο εγγυάται η ‘Εφη Γούση, που είναι υπεύθυνη για όσα είδαμε  και  στο Official clip μας μαζί με την ομάδα της που πλημμύρισε την εικόνα με τα χρώματα της αγάπης το ροζ και το κόκκινο. Αρά;

Η αλήθεια είναι ότι ήδη έχει σχολιαστεί πανευρωπαϊκά η ιδιαίτερη αισθητική του τραγουδιού μας έτσι όπως αποτυπώθηκε στην εικόνα που σε συνδυασμό με την “ιδιαίτερη φωνή” της καλλιτέχνιδας της MINOS Emi-Universal εγγυούνται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα επί σκηνής που αν μη τι άλλο θα κάνει υπερήφανους τους eurofans που από τη πρώτη στιγμή στήριξαν όπως όφειλαν την συμμετοχή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μένει να δούμε εάν οι υπεύθυνοι στο εξωτερικό,μπορέσουν να “υποστηρίξουν” αυτό που φαίνεται να σκέφτηκαν οι άνθρωποι που συνοδεύουν την Ελληνική αποστολή.

Μην ξεχνάτε πως στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα σύμφωνα με όσα είχαν δηλώσει δημόσια οι κατά καιρούς εκπρόσωποι μας γι αυτό και οι αποστολές έχουν στις βαλίτσες τους πάντα και ένα εναλλακτικό σενάριο για παν ενδεχόμενο.

Την φετινή αποστολή να θυμίσουμε συνοδεύουν στο εξωτερικό εκ μέρους της ΕΡΤ να θυμίσουμε δύο κυρίες απο το Τμήμα Διεθνών σχέσεων της δημόσιας τηλεόρασης ,η κα Μαρία Κουφοπούλου ως Αρχηγός της αποστολής καθώς και η κα Ειρήνη Γιανναρά ως υπεύθυνη Τύπου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!