Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Χώρισαν ύστερα από 14 χρόνια γάμου


Χωριστούς δρόμους, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισαν να τραβήξουν η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ύστερα από 14 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006, ενώ παντρεύτηκαν το 2009.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άρια Καλύβα που παρουσιάστηκε σήμερα (1/12) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Το ζευγάρι είναι σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν το διαζύγιο.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγους μήνες η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. Τότε η γνωστή παρουσιάστρια είχε απαντήσει λέγοντας: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!