Κατάθεση ψυχής από τον Μανώλη Καραμολέγκο: Φοβήθηκα πολύ! Κάθε άνθρωπος θα φοβόταν! Θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα

«Με έσωσε η πίστη μου. Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις». Ο επιχειρηματίας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


«Με έσωσε η πίστη μου. Ηταν θεμα να βρείς την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις»

«Η οικογένεια η γυναίκα μου οι άνθρωποι μου έχουν περάσει και αυτοί τον δικό τους γολγοθά»
«Δεν εχω κοιμηθεί τρείς μέρες. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και πιο προβληματισμένοι. »
Η απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου όπως την έζησε ο ίδιος
Ο επιχειρηματίας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος άνοιξε τα χαρτιά του και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις ώρες αγωνίας που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του. Η συνέντευξη έγινε σε εξωτερικό χώρο στο πάρκινγκ της εταιρείας Καραμολέγκου.

Ο επιχειρηματίας, συναισθηματικά φορτισμένος μίλησε καθαρά για τις σκέψεις και τα όσα έζησε, για το πως αντιμετώπισε την απαγωγή του η οικογένειά του και ο ίδιος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, φοβήθηκε, όπως θα φοβόταν κάθε άνθρωπος. Είπε επίσης ότι κάποιοι επέμεναν να μην μιλήσει, πρόσθεσε ότι είναι περήφανος για τον γιό του και ότι η πρώτη κουβέντα που είπε στην οικογένειά του δεν ήταν κουβέντα αλλά κλάμματα.

Διαβάστε τι είπε 


Είπε ο κ. Καραμολέγκος: «Ηθελα να δείτε ότι είμαι καλά. Να σας μιλήσω. Να σας ευχαριστήσω που χειριστήκατε το θεμα με λεπτότητα και να σας πω οτι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν μπορω να απαντήσω στις ερωτήσεις που έχετε.

Με έσωσε η πίστη μου. Ηταν θεμα να βρείς την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Αν δεν έχεις πίστη. Πως θα επιβιώσω. Πως θα βγω από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Η δύναμη ψυχής βοήθησε πολύ. Με σεβασμό μου φέρθηκαν. Μην ξεχνάτε ότι ηταν απαγωγείς. Είχαν εναν σκοπό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω σε αυτό. Η οικογένεια η γυναίκα μου οι άνθρωποι μου έχουν περάσει και αυτοί τον δικό τους γολγοθά. Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε ερωτήσεις για την έρευνα. Αισθάνομαι καλά.

Θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα προς το καλό. Θα προσέξω λίγο περισσότερο και τους δικούς μου και τον εαυτό μου. Είναι πολύ νωρίς. Φοβήθηκα πολύ. Κάθε άνθρωπος θα φοβόταν. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σας τέτιο πράγμα, αλλά η πίστη με βοήθησε. Δεν εχω κοιμηθεί τρείς μέρες. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και πιο προβληματισμένοι.

Ηταν πολύ δύσκολο διότι κι εκείνοι έζησαν κάτι πρωτοφανές. Επρεπε να τους πω αμέσως ποιός είμαι. Ζούσα σε έναν άλλο δικό μου κόσμο. Είμαι περήφανος για τον γιο μου. »



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!