Καταπληκτική συναυλία από τον Αντώνη Ρέμο στην Καλαμάτα!

Μάγεψε την Μεσσηνία ο Αντώνης Ρέμος χτες βράδυ!


Μάγεψε την Μεσσηνία ο Αντώνης Ρέμος χτες βράδυ!

Μάγεψε την Μεσσηνία ο Αντώνης Ρέμος χτες βράδυ!

Μάγεψε την Μεσσηνία ο Αντώνης Ρέμος χτες βράδυ!

Το εισιτήριο των 12 μόλις Ευρώ έγραφε ώρα έναρξης 9.30! Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να απολαύσει τον αγαπημένο τραγουδιστή!
Ξεκίνησε την συναυλία του ενθουσιασμένος από την αγάπη και την  υποδοχή του κόσμου και συνέχισε τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του! Ο Αντώνης Ρέμος πέρασε μηνύματα για το ποδόσφαιρο, την κατάσταση της χώρας και τα προσωπικά του μιλώντας με το κοινό που ζητωκραύγαζε ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια όσων παρευρέθησαν στην συναυλία τους χτες στο Δημοτικό Σταδιο Καλαματάς! Την συναυλία ξεκίνησε με την επιτυχία του “Τέρμα η ιστορία” και την έκλεισε με το “Κομμένα πια τα δανεικά”!
“Ήταν η καλύτερη συναυλία που έχουμε πάει” σχολίασαν γνωστοί και φίλοι και πως θα μπορούσε κάποιος να πει το αντίθετο όταν ο Αντώνης από τις δέκα παρά που εμφανίστηκε στη σκηνή μόνος, σταμάτησε να τραγουδάει και να παίζει με τον κόσμο 3 ώρες μετά!
Πολύ απλός, με τζινάκι και απλό μπλουζάκι, χωρίς μπαλέτα και φαμφάρες, ο Αντωνης Ρέμος μάγεψε μόνος, με την φωνή και την παρουσία του! Από παλιά αγαπημένος του νομού, όταν  στα πρώτα ακόμα βήματα του έδινε συναυλίες στην πόλη της Καλαμάτας, ο Αντώνης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως η αγάπη του κόσμου δεν έχει χαθεί και μετά από τις κακές και δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια, μπορεί ξανά να την απολαύσει!  
Παρακολουθήστε την έναρξη της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου!
http://www.youtube.com/watch?v=sx68ZTs0jygΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!