Καταγγελία για διανομέα φαγητού: Παρέδωσε την παραγγελία και έπειτα γέμισε ακαθαρσίες το ασανσέρ πολυκατοικίας


Μία συγκλονιστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας για έναν διανομέα φαγητού ο οποίος αφού παρέδωσε πίτσες σε διαμέρισμα όπου γινόταν πάρτι αφόδευσε – όπως καταγγέλλουν οι διοργανωτές – μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο διοργανωτής του πάρτι άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει το φαγητό και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον διανομέα:

-Παρτάρουμε;

-Ναι, ναι.

-Χρόνια πολλά! Γενέθλια;

-Ευχαριστώ, ναι.

-Να ζήσετε.

-Ευχαριστώ πολύ.

«Είχε καλέσει κόσμο, είχε γενέθλια και παραγγείλανε από την (…). Τα έφερε ο ντελιβεράς εκεί πέρα. «Παρτάρετε; Α, ωραία να περάστε», άφησε τις πίτσες και έφυγε», σημείωσε ο καταγγέλλων.

Η πόρτα κλείνει και ο διανομέας μπαίνει μέσα στο ασανσέρ για να φύγει. Ένα λεπτό αργότερα, φαίνεται να ανεβαίνει με τα πόδια από τη σκάλα. Το φως είναι κλειστό και κρατάει στα χέρια του το κινητό με αναμμένο φακό. Πάει στην άκρη της σκάλας και κάθεται για ένα λεπτό χωρίς να φαίνονται οι κινήσεις του στην κάμερα.

«Μπαίνει στο ασανσέρ μέσα και μετά από λίγο ενώ είναι σβηστά τα φώτα της εισόδου με το κινητό που το χρησιμοποίησε σαν φακό, ανεβαίνει από τις σκάλες σιγά-σιγά. Βάζει το χέρι του στο φερμουάρ του παντελονιού και πάει και ουρεί στις σκάλες», επισημαίνει ο καταγγέλλων.

Ο διανομέας κατεβαίνει από τις σκάλες. Σύμφωνα με την καταγγελία, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καλεσμένους που περίμεναν στο πάρτι και είδαν ότι το ασανσέρ και ο κοινόχρηστος χώρος της πολυκατοικίας είχαν μετατραπεί σε στάβλο.

«Και μετά μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και “μάρκαρε”, λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες», τόνισε ο καταγγέλλων.

Οι διοργανωτές του πάρτι επικοινώνησαν με το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που τους εξυπηρέτησε και η απάντηση που πήραν από την εταιρία αργότερα ήταν αυτή:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αναφορά σας και να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το περιστατικό έχει μεταφερθεί στο τμήμα λειτουργίας και στον υπεύθυνο του καταστήματος έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και περεταίρω διερεύνηση. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πιστωθεί 2 πίτσες στην καρτέλα σας τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο».

Ο καταγγέλλων μάλιστα ανέφερε: «Το κατάστημα το ενημερώσαμε και ήτανε προκλητικοί μέχρι αηδίας. Στην αρχή μίλησε ο γιος μου με κάποιον υπεύθυνο και λέει «Μήπως το παλικάρι ο ντελιβεράς είχε ανάγκη, του ήρθανε ξαφνικά και δεν κρατιόταν; Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, δηλαδή είναι τρέλα».

Καλεσμένος στο πάρτι περιέγραψε στο Mega όσα βίωσαν εκείνο το βράδυ. «Ήταν σοκ. Αυτό που αντικρίσαμε μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει. Είχαμε μαζευτεί για τα γενέθλια του κολλητού μου και παραγγείλαμε πίτσες. Αφήσαμε φιλοδώρημα. Το αναφέρω γιατί και εγώ το έκανε το επάγγελμά και είναι δύσκολο. Ήρθε ο διανομέας και τότε είχε έρθει και ένα φιλικό ζευγάρι και το καταλάβαν. Υπάρχει κάμερα που φαίνεται πως κάνει την ανάγκη του έξω από το ασανσέρ. Ήταν γεμάτα περιττώματα. Είναι μονοκατοικία και είμασταν στον δεύτερο όροφο».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!