Καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλακή ο διάσημος παιδόφιλος τραγουδιστής

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ασελγήσει σε βάρος δύο μωρών με την βοήθεια των ίδιων τους των μανάδων!


Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Lostprophets», ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παιδόφιλος και ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά αρκετά παιδιά.

 Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τραγουδιστής σχεδίαζε να ασελγήσει σε βάρος δύο μωρών με την βοήθεια των ίδιων τους των μανάδων!

Μάλιστα οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε 14 και 17 χρόνια φυλακή αντίστοιχα.

Λάβρος ήταν ο δικαστής εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος τόνισε πως για τον τραγουδιστής τα μωρά δεν ήταν ανθρώπινα όντα, αλλά σεξουαλικά αντικείμενα που θα του παρείχαν απόλαυση.

«Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα νιώσει σοκ, οργή και αηδία με τα εγκλήματά του», είπε, ενώ απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο του είπε:

«Είχατε πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Σου έδιναν δύναμη. Ήξερες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη δύναμη για να παρασύρεις νεαρές γυναίκες, ώστε να ικανοποιήσουν τα αποτρόπαια πάθη σου και να πάρουν μέρος στη σεξουαλική κακοποίηση των ίδιων τους των παιδιών», είπε.

Ο Watkins έτρεμε ολόκληρος κατά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου και έδειχνε χαμένος, ενώ ο κόσμος που βρισκόταν μέσα στη δικαστική αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

Την υπόλοιπη ζωή του θα την περάσει στη φυλακή και αν ισχύουν οι αστικοί μύθοι που θέλουν τους παιδεραστές να περνούν άσχημα μέσα στη φυλακή, τότε μάλλον, το μέλλον του είναι δυσοίωνο. ​ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!